Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek milyen ez a gyűrű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ez a gyűrű eljegyzésre? (fehérarany)

Figyelt kérdés
[link]

2012. aug. 29. 20:49
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nyaralás alkalmával, egy romantikus helyen. Párom nagyon ideges volt már előtte és én meg azt hittem valami baj lehet...hát ez volt a "baj" :) Most fogjuk megvenni a jegygyűrűket :)
2012. aug. 30. 17:34
 22/30 anonim válasza:
Hasonlót kaptam én is. Nagyon szééép. :))
2012. szept. 1. 04:35
 23/30 anonim ***** válasza:
53%
Nem tetszik.
2012. szept. 2. 14:06
 24/30 anonim ***** válasza:
49%
Mit vársz ettől a kérdéstől? Mindenki áradozzon,hogy milyen szép? Ha azt mondom,öregasszonyos és ronda,mész és kicsapod a balhét? Ez egy kísérőgyűrűnek való nem eljegyzési gyűrűnek. Az nálam egy 10-es skálán 2.
2012. szept. 2. 15:29
 25/30 A kérdező kommentje:
Mégis hol írtam azt, hogy csak dicsérő válaszokat várok?? Nem értem. Köszönöm mindenkinek a válaszát!! Amúgy: eljegyzési gyűrű = kísérőgyűrű...meg lehet nézni több ékszerbolt oldalán!
2012. szept. 3. 08:33
 26/30 anonim ***** válasza:
53%

Érdekes!

Nálunk a jegygyűrű jegygyűrű, az eljegyzési gyűrű az eljegyzési gyűrű, a kísérő gyűrű pedig egyfajta hobbi gyűrű..

2012. szept. 3. 10:01
 27/30 A kérdező kommentje:
2012. szept. 3. 10:11
 28/30 anonim ***** válasza:
57%
Azért egy ilyen oldal véleményét, hogy Úristen házasodunk, ne vedd alapul, ez nem mérvadó.
2012. szept. 3. 18:30
 29/30 anonim válasza:
50%

Olvassátok már végre el, hogy mi a kérdés! A kérdező valószínűleg tisztában van a fogalmakkal, de itt mindenki olyan okos!!! Hagyjátok már ezt a "majd én megmondom a frankót" stílust, az egész nem erről szól.

A kérdezőnek: Szerintem nagyon szép gyűrű, enyém is hasonló, a jegygyűrűnk pedig egyszerű, sima fehérarany karika. Sok boldogságot! :)

2012. szept. 3. 19:50
 30/30 anonim ***** válasza:
én is a klasszikus 1 köves gyűrű híve vagyok. Egyébként a gyűrű maga csodaszép, de eljegyzésre egyköveset szerettem volna, szerencsére azt is kaptam. De egyébként nagyon szép :) sok boldogságot!
2012. szept. 4. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!