Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek milyen ez a gyűrű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ez a gyűrű eljegyzésre? (fehérarany)

Figyelt kérdés
[link]

2012. aug. 29. 20:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Nem nagy az ujjadra?
2012. aug. 29. 22:30
 12/30 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem ronda, de nem is nekem kell tetszenie. Ha neked tetszik viseld büszkén.
2012. aug. 29. 22:31
 13/30 anonim ***** válasza:
62%
gyönyörű, remélem hasonlóm lesz egyszer:)
2012. aug. 29. 22:42
 14/30 A kérdező kommentje:
Azért a ronda kategóriától azt hiszem nagyon messze van!! Nem elfogultságból mondom, persze mindenkinek más az ízlése. Nagy volt, de már megcsináltattam :) Köszönöm a válaszokat! Előttem lévő: biztosan lesz Neked is!! :)
2012. aug. 30. 09:20
 15/30 anonim ***** válasza:
63%
Feltettél egy szubjektív kérdést, amire szubjektív válaszokat kapsz. Szerintem ronda, túl nagy és az én szememnek öreges. Ettől még lehet szép másik húszmillió ember szerint és főleg a viselője szerint. Ennyi.
2012. aug. 30. 09:31
 16/30 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon tetszik, én örülnék ilyennek. :)
2012. aug. 30. 10:36
 17/30 anonim ***** válasza:

Szerintem sem ronda, sőt nekem tetszik, ugyanis hasonlóm van, ami ezüst (sima gyűrű, nem eljegyzési). Viszont véleményem szerint, nem hajaz eljegyzési gyűrűre. Persze ettől még szép, és hogy Neked tetsszen ez mindennél fontosabb. =)

És bocs az offért, de egy ilyen kérdésre el kell tudni fogadni azoknak a véleményét is, akiké nem pont az, mint a Tied. Hiszen nem vagyunk egyformák, nem mindenkinek tetszik ugyanaz, de ezzel nincs is semmi gond! :-)

2012. aug. 30. 13:12
 18/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki véleményét. Még jó h nem vagyunk egyformák, akkor mindenki ugyanolyan gyűrűvel futkosna. :)
2012. aug. 30. 13:22
 19/30 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy nincs eljegyzési gyűrű kinézete, de ez nem baj. Ha már a bal kéz gyűrűsujján hordjuk, az épp elég egyértelműen jelzi, hogy az ott egy eljegyzési gyűrű.

Kate Middleton gyűrűje sem úgy nézett ki, mint egy igazi eljegyzési gyűrű. :D

2012. aug. 30. 14:00
 20/30 anonim ***** válasza:
81%

Én kissé vastagnak találom, de egyébként szép.

Bár én nem ezt választanám főleg nem eljegyzésinek, annak inkább a klasszikus egyköves gyűrűt választanám.

És amúgy gratulálok! :)

Mikor és hogy történt a lánykérés? :)

2012. aug. 30. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!