3 év után lecserélni a gyűrűt nem gáz?
Annak idején annyira nem tetszett a sárga arany, hogy rábeszéltem a férjem, legyen fehérarany gyűrűnk. Sajnos ma már úgy néz ki, mint egy vacak ezüst karika, egyáltalán nem jelképezi, hogy házasok lennénk, nagyon megbántam.
Szerintetek hülyeség lenne, ha eladnánk és vennénk két szép arany karikagyűrűt helyette?
Ezekre a tárgyakra mondják, hogy ESZMEI ÉRTÉK. A gyűrű, amit az ESKÜVŐDÖN a férjed az ujjadra húzott. A gyűrű, amellyel kimondtátok az igent.
Nem egy olyan gyűrű, amit megvettél mert jaj hát ez szebb. Az új gyűrűnek nem lesz eszmei értéke, nem lesz emlék- és élményértéke, hanem egy csodás és drága ékszer lesz. De te tudod..
Én sem cserélném le azt a két gyűrűt, amit egymás ujjára húztunk az esküvőn, akármilyenek is pár év elteltével. Ha templomban meg is szentelték, akkor pláne nem.
Én is inkább amellett döntenék, hogy évfordulóra legyen mellé új, bár azt már nem érezném igazinak...
Én se cserélném le,hogy miért azt már leírták előttem.
ma 15:41
A második linked a legjob.:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!