Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem meg a szüleimmel? 17 éves lány vagyok, egy éve együtt vagyunk a párommal. Szeretnék eljegyzést, mert szerintem úgy tudja csak kimutatni egy férf9, hogy veled akarja leélni az életét, ha megkéri a kezedet.
17 éves lány vagyok, egy éve együtt vagyunk a párommal. Szeretnék eljegyzést, mert szerintem úgy tudja csak kimutatni egy férf9, hogy veled akarja leélni az életét, ha megkéri a kezedet.
Ha meg nem tudja magát melletted elkötelezni, akkor minek vagy vele együtt?
Szóval sokat beszéltünk róla, belement a barátom.
A szülők ellenzik, pedig szeretnek engem, s az enyémek is a barátomat.
Miért nem aakrják, hogy boldogok legyünk?
elég érettnek tartom magam
Nos én úgy gondolom, hogy felesleges az eljegyzés, ha összetartoztok akkor az bőven elég, nek kell hogy mindenki lássa, hogy "hú neki már eljegyzési gyűrűje van, de jó". Erre szerintem akkor érik meg az ember, ha már nem az a lényeg, hanem az, hogy utánna össze is házasodjatok. Úgy gondolom az eljegyzésnek az az értelme ha összeházadosik a két fél.
Én is 16 éves voltam amikor megismertem a páromat. Pár év múlva szerettem volna én is eljegyzést, de aztán rájöttem, hogy semmi értelme nem lenne. A fősuli elején egy csaj teljegyzett a pasija na és, a mai napig nem házasodtak össze. Szóval mi éldegéltünk szépen a párommal és szerettük egymást, nem is igazán nyúztam ezt a témát. Aztán lediplomáztam és elkezdtem dolgozni. Már fősuli alatt is együtt éltünk, megismertük egymás nyűgeit és hát egyszer csak a párom úgy gondolta itt az ideje az eljegyzésnek. Már nem az volt a lényeg, hogy tudjam mutogatni a gyűrűt meg hogy irígykedjenek rám, sőt egy darabig el sem monndtam senkinek, és utánna sem kürtöltem szét. Szóval az esküvőt majdnem 1 év múlva tartottuk, és a gyerekeket tervezgettük. Ma is boldog család vagyunk.
A tanulság az, hogy van ilyen, de nem kell siettetni a dolgokat, mindent a maga idejében. Szóval tanulj, diplomázz, dolgozz és aztán jöhet az eljegyzés, esküvő és gyerekek. :) Szerintem ez a helyes sorrend. Tudom soknak tűnik ezt kivárni, de hidd el repülnek az évek pláne azzal akit szeretsz. Addig meg bulizzatok, szórakozzatok élvezzétek az életet együtt.
Szerintem terhes vagy.
Tudsz főzni?Mosni? el tudnál vezetni egy háztartást? Van már érettségid? Tudnál menni dolgozni? Ezeken kellene elgondolkodni, mindenki csak bele akar vágni mindenbe aminek semmi alapja nincsen. Pasidnak van munkája? el tudna tartani (lakás,rezsi, kaja, cuccok)?
hagyjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!