Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy érintene ez a kérdés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érintene ez a kérdés titeket a saját eljegyzéseteken?

Figyelt kérdés

Már elég rég volt az eljegyzésem, de nagyon bosszant, hogy a párom azt kérdezte, leszek-e a gyerekei anyja. Normál esetben azt kérdezik, leszek-e a felesége?

Elsősorban feleség szeretnék lenni..

Szóba jött tegnap a házasság téma, erre ő azt mondta addig nem vesz feleségül, amíg a városházán is meg kell esküdni a templomi után. Mert hogy ő Isten áldását kéri csak bla bla. És városházára be se teszi a lábát.

Nem vagyok nagyon vallásos, én azért mennék hozzá, mert őt szeretem, ő maga miatt lennék a felesége.

Az egésztől elment a kedvem, a jegygyűrűt is szívesen visszaadnám.

Ti ezt hogy látjátok?

Úgy érzem nem is szeret egyáltalán, csak gyerek kell neki, mert ő már 40, én pedig 24.

2009. júl. 23. 09:33
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Azt túl közönségesnek tartja.

Tán a templomi nem az? ugyanúgy ott is esküdnek a párok, mint a városházán.

Én tényleg szeretném megérteni, mi lehet a baja ezzel, de csak arra lyukadok ki, hogy ez egy remek kifogás.

Csak tudnám minek kellett eljegyzés..

2009. júl. 23. 09:55
 12/36 A kérdező kommentje:
Félre ne értsetek, nem sajnáltatni akarom magam, csak megérteni ezt a logikát. Hátha van más is aki így gondolkozik, mint ő, bár kötve hiszem.
2009. júl. 23. 09:57
 13/36 anonim ***** válasza:
82%
Melyik ország állampolgára a párod?
2009. júl. 23. 10:04
 14/36 anonim ***** válasza:
83%

Te is engedhetnél annyiban,hogy mond neki akkor azt,hogy ne itt esküdjetek,hanem az ő országában amennyiben ott a templomi esküvő egyenértékű a polgárival. Így lesz templomi esküvő és érvényes lesz a házasságod. DE feltétlen köss ragaszkodj házassági szerződést!! Mert elég gázos a helyzet körülötted.

Egyébként meg,hogy a gyerekei anyjának kért meg,még nem jelenti,hogy gyerek gyárost akar. Tényleg adódhat a kulturális különbségekből,hogy így fejezte ki magát. Az anyjával meg ne törődj nem fog megváltozni. Az anyjához akarsz hozzá menni vagy a fiához? S ha ő nem is él itt Magyarországon akkor nem fogsz vele úgy sem sokat találkozni.

2009. júl. 23. 10:17
 15/36 anonim ***** válasza:
94%

Leendő anyóssal ne foglalkozz, ha te is ugyanolyan állampolgárságú lennél, akkor találna más kifogást...

Viszont az indoka engem is riszat, amivel a polgári esküvő elhagyását magyarázza. Mi ez a szélsőséges elutasítás? Egyáltalán hogy jön ide a homoszexualitás? Mi köze a ti esküvőtökhöz? Miért haragszik ennyire rájuk? És még kiket, miket utasít el? Csak magamról tudok beszélni, de engem elijesztene, hogy valaki ilyen kirekesztő. (Ha a gyerekszüléstől meghízom, piszkálni fog? És, ha idősebb leszek, nem fogok kelleni neki, mert ráncosodom?)

2009. júl. 23. 10:20
 16/36 A kérdező kommentje:

Francia állampolgár és Franciaországban is lakunk.

Itt is kötelező a polgári esküvő, úgyhogy teljesen nem értem az egész gondolkodást.

Engem ugyan nem zavar ki házasodik kivel, legyenek boldogok. De ilyen kifogások miatt "elrontani" egy szerelmet.

Olyan szinten kiábrándított, hogy azt se tudom, most mérges vagyok vagy szomorú. Én az életembe beleterveztem, hogy feleség leszek, nem szeretném kihagyni, mert valaki a melegekkel takarózik.

Mindent megcsinálok otthon, főzök 2x naponta neki, takarítok szépen, ahogy kell, készültem a feleség szerepre.

Igazatok van, az anyját le is sz.rom. De gondolom nektek se esett volna jól.

2009. júl. 23. 10:31
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Jónak tartom az első következtetésedet: éljetek együtt, de nem kell forszírozni a házasságkötést. Ismerd meg minél jobban (és ne felejtsd, az intő jeleket komolyan kell venni), adj időt magadnak arra, hogy eldönthesd, szeretnéd-e őt életed párjául.

Fiatal vagy, ne elégedj meg, ne alkudj meg, az "elég jó"-val!

2009. júl. 23. 10:39
 18/36 anonim ***** válasza:
93%

Bocs, hogyha már írtad, de mennyi ideje vagytok együtt?

Off: a franciák többsége tapasztalataim szerint f@szkalap.

2009. júl. 23. 10:41
 19/36 A kérdező kommentje:

4 éve vagyunk együtt, 3 éve volt az eljegyzés.

Igen, én is erre következtetésre jutottam a franciákkal kapcsolatban :)

Mindenkinek köszönöm, segítettek a válaszok!!

Várni fogok csendesen és megpróbálom még jobban kiismerni. Mert úgy látom, még mindig tartogat meglepetéseket.

2009. júl. 23. 11:03
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy most hülyeséget kérdezek, de nem lehet, hogy ő tutira tudja, hogy a templomban kötött házasság nem törvényes, csak a polgári, és ezzel akarja kijátszani, hogy ne "kelljen elvenni"? Mármint előadja itt az elveit, aztán meg kiderül, hogy mégsem akar hivatalosan is házas lenni, és inkább kitalálja, hogy csak templomi legyen. Nekem vhogy egyből ez jutott eszembe.
2009. júl. 23. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!