Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érintene ez a kérdés titeket a saját eljegyzéseteken?
Már elég rég volt az eljegyzésem, de nagyon bosszant, hogy a párom azt kérdezte, leszek-e a gyerekei anyja. Normál esetben azt kérdezik, leszek-e a felesége?
Elsősorban feleség szeretnék lenni..
Szóba jött tegnap a házasság téma, erre ő azt mondta addig nem vesz feleségül, amíg a városházán is meg kell esküdni a templomi után. Mert hogy ő Isten áldását kéri csak bla bla. És városházára be se teszi a lábát.
Nem vagyok nagyon vallásos, én azért mennék hozzá, mert őt szeretem, ő maga miatt lennék a felesége.
Az egésztől elment a kedvem, a jegygyűrűt is szívesen visszaadnám.
Ti ezt hogy látjátok?
Úgy érzem nem is szeret egyáltalán, csak gyerek kell neki, mert ő már 40, én pedig 24.
Hát ez elég meredek.
De a férfiaknál a gyerekei anyja az egyik legpozitívabb dolog, amit mondhat.
A városházás dolog, nos akkor, ha anyakönyvvezetőnél nem írtok alá, érvénytelen a házasság törvényileg.
Szerintem nagyon eltérően gondolkodtok és ez ilyen nagy korkülönbség esetén csak rosszabb lesz...sajnálom.
Egyáltalán nem ragaszkodtam eljegyzéshez, még talán kicsit húzódzkodtam is tőle.
Nekem nem úgy jön le ebből, mint aki feleségül akarna venni. Max jó leszek gyerekgyárosnak ha vele maradok. :(
Elszomorít.
A korkülönbség az eltérő gondolkodásmódban is megmutatkozik. Neki már a gyerek volna a fontos, te még tulajdonképpen ráérsz. Ő a templomi esküvőt tarja elsődlegesnek (Isten színe előtt), te a hivatalosat. Mellesleg azzal tisztában van, hogy csak templomival nem lesztek törvényesen is házasok?
Én nem nem siettetném a helyedben az esküvőt, inkább előbb derüljenek ki a köztünk lévő -akár elviselhetetlen, ezért szakításhoz vezető- különbségek, mint később.
Szerintem nincs vele tisztában, hogy csak a templomi nem törvényes. Hiába magyarázom neki, ő csak azt hajtogatja, hogy amíg a melegek is házasodhatnak egyes országokban polgári úton, addig ő nem fog.
Hozzáteszem, nem magyar állampolgár, de nem hinném, hogy ez sokat változtat a helyzeten.
Igazatok van, nincs is szükség esküvőre, tuti válás lenne belőle.
Hát nem igazán örülök az egésznek kedves utolsó, mert a napot elrontotta a kedves anyukája is, aki azt kérdezte tőle előttem, hogy ugyan miért nem tud eljegyezni egy ugyanolyan állampolgárságú lányt, mint amilyen ő.
Mert annak jobban örülne.
Innentől a pokolba kívántam az egészet. Legszívesebben ráborítottam volna az asztalt.
És a gyerek témát olyan erősen feszegeti, hogy az már kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!