Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék vele kezdeni?
Az én anyósom nagyon finoman főz (csak utána a maradékot sosem teszi be a hűtőbe, hanem kinthagyja a gázon egész hátralevő nap), aztán szépen el is mosogat csak valahogy takarítani nem szeretem rendesen. Például padlót, tűzhelyet, fürdőszobát. A konyhában az egyik sarokban pl üres vizes, szörpös üvegek sorakoznak 10-esével, amíg el nem érnek az asztalig. Aztán egyszercsak kiviszi.
Nem élünk együtt, és igazából már meg is tanultam nem felbosszantani magam ezen. Amióta leszokott a cigiről már nem olyan rossz 'haza'menni.
Bár attól kicsit félek, hogyha gyerek lesz nem merem majd otthagyni nála legalább 1-1 éjszakára. :S Mert engem pl. már az elöl hagyott ruhát is zavarnak otthon, nemhogy a kosz.
Amúgy a kérdésre válaszolva, mihamarabb igyekezni kell elköltözni tőle szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!