Van egy 18 éves öcsém, aki egész nyáron nem hajlandó menni sehova. Ma hívtuk fürdeni, de neki nincs kedve. Már ott tartok, hogy elviszem erőszakkal, mert nem tartom normálisnak, hogy nincs kedve kimozdulni. Internetezik egész nap. Ha berakom a kocsiba, akkor csak megjön neki a kedve. Vannak ilyen emberek, de ez 18 évesen nem normális, itthon ül mindig. Ebből lett ma elegem! Mit tegyek vele? Hogy vegyem rá, hogy kimozduljon? Előre is köszönöm a válaszokat! 22/L
Szerintem 18 évesen majd ő eldönti, mihez van kedve.
2011. júl. 14. 13:09
2/11 anonim válasza:
Nincs esetleg korban hozzá illő szingli barátnőd? :D Sokat dobna a latba szerintem. :)
2011. júl. 14. 13:15
3/11 anonim válasza:
Igen rakj be egy 18 évest akociba etrősszakkla cipeld hogy milen jo lezs nekd öcsi,remél jól pofán vág. Azt csinál amit akar,felnőtt,ha ő jól érzi magát egyedül otthon,akkor neked az miért fáj, menjél te,basszus,nem lehet mindenki egyforma.Én állandóan pörgök,öcsém pont mint öcséd folyton gépezik egyedül,mondjuk ő ezzel is dolgzik.De sose erőszakoltam hogy na akkor most jössz.Ha akar majd jön.Neked se esne jól gondolom ha elciplenéd,és ő meg már azt kivánná mikor mehet végre haza,unott pofával.
2011. júl. 14. 13:16
4/11 anonim válasza:
Szia!
Nagyfiú már el tudja dönteni, hogy mit akar. Te mit szólnál hozzá, ha "erőszakkal" elvinnének valahova ahova nem is akarsz menni? Szerintem nem tetszene. Meleg van, nem szívesen mozdul ki a lakásból. Majd ha olyan kedve lesz akkor elmegy valahova. Lehet, hogy estére van már tervezett programja a haverjaival. Ezt nem tudhatod. Szóval lényeg az, hogy majd amikor ő úgy gondolja akkor elmegy.
2011. júl. 14. 13:23
5/11 A kérdező kommentje:
Már haverokkal sem találkozik, semmit nem csinál már. Nem jön vásárolni a családdal, inkább egyedül itthon marad. Egy olyan lányt szeret, akivel csak MSN-en beszélget. Úgy érzem, kénytelen vagyok kimozdítani, mert ez már nem normális szerintem.
2011. júl. 14. 13:37
6/11 anonim válasza:
Szia!
Ismered esetleg azt a lányt akivel msn-en szokott beszélgetni. Kérd meg, hogy hívja el valahova. Sétálni, vagy bármi.m Lehet, hogy rá fog hallgatni.
2011. júl. 14. 13:49
7/11 A kérdező kommentje:
Senki nem ismeri a lányt, még ő sem. Képes a gép előtt ülni, beszélgetni egész nap. Köszi mindenkinek, aki válaszolt!
2011. júl. 14. 14:09
8/11 anonim válasza:
29/F anyámat ne szedd a szádra.A lába nyomába se érhetsz,erre nagyon harapok,velem van bajod,ne anyámat sértegesd,vad barom.Amúgy meg 18 éves embert nem lehet kényszeríteni,sokan megpróbálnak másokat kényszeriteni aztán sír a szájuk ha meg mondják nekik a frankót,hogy a saját dolgukal törődjenek,mindenki eldönti neki mi a jó,nem mindenkinek van a seggébe sajtkukac.
2011. júl. 14. 14:13
9/11 anonim válasza:
Nos, lehet lepontoztok, de szerintem egy kicsit a net rabja lett az öcsed. Tudom milyen én is voltam ebben a hejzetben... Én általában akkor kaptam kedvet kimenni a városba vagy buliba, ha valami szép ruhát kaptam, nem birtam ki, hogy ne menjek ki egyet benne. Igaz én lány vagyok, nem tudom az öcsédre ez hatna-e... De mondjuk ha egy olyan hejre hivnád ahova tudod hogy nagyon szeretne elmenni, vagy ahol ő nagyon szereti, akkor meg van esélyed. :) De ha nem, ne erőltesd, felnőtt már. Ha gépezni akar, hát hagyd. Majd megunja.
2011. júl. 16. 10:45
10/11 anonim válasza:
Ezzel énis voltam hasonló helyzetbe...de egyszer egy barátom elhívott konditerembe,nézzem meg milyen,stb. Elmentünk,fizette a napijegyet mind2őnknek,megtetszett.Azóta megváltozott az életem is:D
Szóval szerintem csak valami újat kéne kipróbáltatni vele amihez van kedve
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!