"Barátnőmről" lenne szó. Nem tudok vele mit kezdeni. Mit csináljak? Többi lent.
Szóval most vagyok 10.-es, és van egy osztálytársam, akivel korábban évfolyamtársak voltunk, így persze első pár nap főleg vele voltam, megismertem jobban, de abszolut nem volt szimpatikus, szóval anniyra nem foglalkoztam vele, viszont ő annál inkább velem. Tök mindeggy milyen hideg voltam vele, rajtam lógot állandóan, és nem tudom megmondani miért, de nem kedveltem, de rendes volt velem szóval ezt így ne mondtam neki. Viszont 2 év alatt kb. rámnőtt. Megtudta, hogy elkezdek jégkoizni, és ő is jött velem ugyanabba a csoportba, hiába utálja a sportot. Amint befestettem vörösre a hajam, ő is befestette vörösre. Ugyanarra a fakultácra jelentkezett mint én, de csak mert nem volt elképzelése. (nálunk mér 9.osztály 2. félévtől kell) Szinte nincsenek nem közös barátaink. Minden emberekhez kapcsolódó dolgunk közös, nem tudnám még elkerülni se.
Viszont így ennyi idő elteltével sem tudtam őt úgy igazán megkedvelni, ráadásul konkrét bajom nincs is vele csak egyszerűen nem szimpatikus de ezt annak idején nem tudtam, most megmár iszonyú kellemetlen lenne megmondani eggyi idő elteltével.
És ÉN érzem emiatt magam szemétnek, és tudom hogy az is vagyok. Ti mit tennétek a helyemben?
láttam én is ilyeneket, rettenetesen idegesítő.. a társaság egy idő után kiutálja őket.
velem is előfordult. jöttek a pletykák, hogy vigyázzak ezzel az emberrel, mert ilyen alak, de gondoltam, hogy ember ő is, megérdemel esélyt. megkapta.
aztán annyira idegesített, hogy megmondtam neki, hogy hagyjon békén. nem tette. megmondtam újra. megint nem tette. azóta ignorálom. egy idő után veszi a lapot.
szól hozzám: én meg csak csinálom tovább a dolgomat. ha semmi dolgom nincs, akkor azt csinálom tovább.
ez csak a legvégső eset, mert eléggé PARASZT módszer, de már annyiszor szóltam szépen, utána sokszor durván is, nem értette.
mondd meg neki, hogy nem szeretnél vele barátkozni. ha nem érti, mindig lehet egy csipetnyivel keményebben (más szavakkal).
emberek vagyunk. oké, hogy nem szabad gyűlölni a másikat, de nem kell mindenkivel puszipajtásnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!