Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tudnék vele kezdeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék vele kezdeni?

Figyelt kérdés
A párom szüleivel élünk együtt (még). A gondom csak az lenne, hogy a párom édesanyja nő létére rettenetesen igénytelen. A főztjével minden rendben, de pl.: nem mosogat normálisan, csak ímmel-ámmal. Úgy értve, hogy zsíros/ételmaradékos marad a tányér/evőeszköz/edények, minden. Hiába állok neki egy héten többször is normálisan elmosogatni helyette (fertőtlenítő mosogatást végzek, a szakmámból kifolyólag, ezt is meg kellett tanulnom), de ahogy ő újra odalép a mosogatóhoz, máris megint minden a régi. :/ Nem tudom, hogy mivel tudnám őt rávenni arra, hogy normálisan mosogasson. Nem egyszer lett már neki szólva hol finoman, hol pedig durván adtam a tudtára, erre ő annyit válaszolt, hogy vele megutáltatták a mosogatást. Istenem, senki sem szereti, mégis meg kell csinálni. Mit tudnék tenni? Ötleteket várok! Köszönöm szépen előre is!

#mosómasa
2012. aug. 14. 13:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Párom nagy ívben fütyül az egészre, holott már vagy ötmilliószor téptem neki is a számat, hogy próbáljon meg beszélni anyósommal, de hiába. :/
2012. aug. 14. 14:01
 12/21 anonim ***** válasza:
70%

Elég kézenfekvő pedig a megoldás szerintem. Ebéd után mondod, hogy majd te elmosogatsz. Ha tényleg annyira utál mosogatni, akkor nem fog ellenkezdni. Amikor csak teheted, tedd ezt, és egy idő után szokássá válik, hogy te mosogatsz, az úgymond a te "feladatod". Anyós örül, mert nem neki kell, te örülsz, mert rendesen meg van csinálva, mindenki boldog.

Ha pedig lusta vagy ahhoz, hogy átvállald a mindenkori mosogatást, akkor ne nyavalyogj amiatt, hogy anyósod nem jól csinálja meg...

2012. aug. 14. 14:35
 13/21 A kérdező kommentje:

Nem vagyok lusta, még véletlenül sem. :)

Valószínű, hogy ez lesz. Remélem ő is belemegy majd. :/

2012. aug. 14. 14:49
 14/21 anonim ***** válasza:
84%

A kérdésben rejlik a válasz:

"Anyósommal amúgy, mint ember semmi gondom nincsen. Sokkal többet beszélek vele, több mindent elmondok neki, mint a saját anyámnak. (Pedig anyámat is imádom, minden tiszteletem, és köszönetem az övé) Csupán annyit kérek tőle, hogy egy ici-picit próbáljon meg jobban odafigyelni, és máris sínen lesz minden. :) "

Ha ennyire jól el tudtok beszélgetni, akkor tök barátságosan is el tudod neki mondani, vagy meg tudod mutatni, hogy hol milyen maradt a tányér, és ha ennyire jó a viszonyotok, akkor valószínű meg sem fog sértődni!

Egyébként jó amit írt az utolsó válaszoló, minden étkezés után ajánld fel, hogy Te mosogatsz, ez idővel rendszeressé válik, és mindig minden konyhai eszköz tiszta lesz! És ahogy írták fentebb, Anyós Pajti még örülhet is, mert legalább nem neki kell! :-)

2012. aug. 14. 15:36
 15/21 anonim ***** válasza:
55%
fú nálunk is ilyesmi van, a csapot teleengedi vízzel, abba 3 csepp mosogatószer és abban lögyböl el mindent... nincs mit tenni sajna, csak utána dolgozni.
2012. aug. 14. 16:38
 16/21 anonim ***** válasza:
67%

Na én ugyanebben a helyzetben vagyok, csak a wc is ratyi...hiába sikálom, 2 perc múlva ugyanaz....

23/N

2012. aug. 14. 18:06
 17/21 anonim ***** válasza:
55%
A legkézenfekvőbb megoldás: kapjon anyósod ajándékba karácsonyra egy mosogatógépet, mindenki jól jár, anyósod is imádni fogja, és tiszta lesz az edény, plusz még víztakarékos is.
2012. aug. 14. 18:37
 18/21 anonim ***** válasza:
55%

Nekem is egy ilyen igénytelen anyóst szánt a sors,sajnos!Sőőőt...mi vagyunk az emeleten,ők a földszinten...a nappalijukba szó szerint nem lehet bemenni,akkora kupi,felfordulás van,hogy azt komolyan látni kéne,meg a hálójukba is...komolyan én szégyenlem magam helyettük...a mosogatás nálunk is ilyen,meg sajnos sok más is,gondolok itt arra,hogy rendszerint azt kell hallhatnom,hogy ők pisilnek,mert nem csukják magukra a wc ajtót...meg sajnos néha kakinál is elfelejtik...=/Én takarítok utánuk,mióta itt lakok a porszívót/felmosót nem sikerült megfognia(december óta)...

Ezt nem tudom lehet-e még fokozni!Ezen felül persze olyan nagyon okos,mindent jobban tudó,mindenbe beleszóló,szarkavaró,kétszínű nő...=/

Pedig úgy szerettem volna mindig is egy olyan anyóst,akivel felhőtlen lett volna a viszonyom...

De nem sokáig kell elviselnem,mert úgy néz ki,hamarosan költözünk,ami persze nem tetszik neki,mert azt hitte,hogy a "kicsi" fia örökre vele marad,de tévedett...

Akkor őszintén remélem,hogy a ritka találkozások majd "közelebb" hoznak bennünket egymáshoz...

Szóval szerintem ha csak az a baj(ami tényleg gáz),hogy nem mosogat normálisan,gondolj arra,hogy az enyém ezen felül még miket művel... =/ =D

2012. aug. 14. 18:49
 19/21 anonim ***** válasza:
65%
Gyerekek én is igénytelen vagyok. Soha nem mosogattam még hypós vahy domestosos vízzel azt amivel eszek.
2012. aug. 14. 19:31
 20/21 anonim ***** válasza:
72%

"Gyerekek én is igénytelen vagyok. Soha nem mosogattam még hypós vahy domestosos vízzel azt amivel eszek."

Nem azzal van baja a kérdezőnek, hogy nem hypóval mosogatsz, hanem hogy az anyósa még normálisan mosogatni sem tud.

2012. aug. 15. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!