Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy csak évek múlva lesz az eljegyzés!?
2 éve vagyunk együtt a barátommal, szeretjük, tiszteljük egymást, nagyon jó a kapcsolatunk:) Én már titkon nagyon vágyom a gyűrűre, a barátom azt kotyogta ki egy futó viccelődés alkalmával, hogy arra várhatok még 3 évet. Hát lecsücsültem. Én akkor már 26 éves leszek. Ez a 26 éves kor szerintem a szülésre a legalkalmasabb kor, én mindig úgy képzeltem el, hogy 25-26 évesen lesz babám. De nem, jobb esetben egy gyűrűm lesz, utána 1,2,3 év múlva esküvő és utána gyerek. Ne azt mondom hogy már most rögtön mindent, de azért ez így nekem sok. Érzem én is, hogy nem fiatalodom, végeztem a sulival, most dolgozom.
Szerintem 2 év elég idő arra, hogy egy férfi eldöntse mit akar...
23L
Két lehetőséged van. Vagy megbarátkozol ezzel, vagy keresel valakit aki elvesz. Nem a párod hibája, hogy te elképzeltél valamit, amiről ő nem is tud.
Azt akarod, hogy hamarabb vegyen el, de ezt neki nem akarod elmondani. Hát ez így elég nehéz lesz.
azért össze ne dőljön a világ! komolyan, mi ez az esküvőmánia a kiscsajoknál?
itt is látszik, hogy a párod komolyabban gondolja a kapcsolatot, mert nem akar 2 év után ilyen súlyú döntést hozni.
nem muszáj sietni a szüléssel, sem az esküvővel.
ahhoz, hogy ne kelljen később nélkülözni, inkább a karrieredre koncentrálj, hogy legyen egy normális kis lakásotok, legyen miből eltartani a gyerkőcöt.
2 év arra elég, hogy megismerd a másikat rendesen. együtt éltek már egyáltalán, vagy még csak jártok?
Szerintem az egyetlen járható út az, ha leültök és megbeszélitek az elképzeléseiteket a jövőről. Még csak nem is a párkapcsolatotokról, hanem egyáltalán mit gondoltok a házasságról, a gyerekvállalásról, a párod akarja-e egyáltalán ezeket és ha igen, akkor a jövőjét hogy tervezi.
Én nem vagyok a házasság híve, nem akarok házasodni, de az összes korábbi partneremnek ezt világosan megmondtam. Gusztustalan dolog hitegetni a másikat. A gyerekkérdés is nagyon fontos. Nem hiszek az ígérgetésekben sem: "majd 4 év múlva eljegyezlek" és, ha addigra már nem is szeretitek egymást? Szóval a jövőről el kéne beszélgetni, felhozni a témát, mert ha nem teszed, azt veszed észre, hogy elvagytok egymás mellett, eltelt 8 év és még mindig nem indultatok semerre.
Még nagyobb baj, hogy igencsak eltér az értékvilágotok,
A szerelem, tegyük fel, kölcsönös.
Neked fontos ezt kifejezni a gyűrűvel, majd a házasság majd a gyerek.
Neki meg valami anyagi szint elérésekor jöhet a gyerek, meg ami előtte vele jár, egye fene.
Csak mi lesz, ha esik a tőzsde, vagy más okból 3 év múlva se fogja úgy érezni, hogy már elég a zsé a projekthez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!