Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért kötelezőőőő a párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kötelezőőőő a párkapcsolat, eljegyzés?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék: nem tartom egyiket sem rossz dolognak.De gyűlölök olyan távolabbi ismerősökkel találkozni, akik kamaszkorom óta mást se bírnak kérdezni, minthogy van-e már valakim? (Persze láthatóan annak a válasznak örülve, hogy nincs sajnos :D És én etetem is őket szorgalmasan, mert igen esetén úgyis a mikor lesz esküvőőőő jön... -.-" ... aztán meg gondolom a mikor lesz gyerkőőőő.... -.-")

Azoktól kérdezem, akik ilyeneket nyomatnak családi bulikon: mi a frászkarikáért csináljátok?Fantáziátlanság? Vagy szeretitek megforgatni a kést?És?Jó legalább? :D

Adandó alkalommal majd élőben fel fogom tenni a kérdést, de azért kíváncsi vagyok a gyk-s válaszokra is. Köszi.

2012. júl. 2. 14:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

szerinted mit lehet még kérdezni a rég nem látott rokontól azon kivül,hogy van-e pasid,mit melózol?

Azért az időjárásra térés előtt van pár kötelező kör,ez is ilyen.

2012. júl. 2. 14:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam ilyesmiket kérdezni családi bulikon, de pl. meg szoktam kérdezni rég nem látott barátnőktől, hogy mi van a pasikkal. Kíváncsiság, érdekel mi van vele. Ha nincs nincs, ha van, akkor meséljen, ha akar. Ennyi.

Nekem pl. most nincs senkim, és nem érdekel, hogy ki mit gondol erről. ha megkérdezik, nem érek semmiféle kést. Egy kérdést hallok, amire válaszolok ha akarok, az meg hogy a másik mit reagál arra, amit hall, már az ő dolga.

Ha valaki azzal jön, hogy de miért nincs, akkor csak. Mert nincs. De miért nincs? Mert nincs. Egy idő után megunják a sok "mert nincs" választ.

2012. júl. 2. 14:32
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
nem kötelező, de ilyet távolabbi ismerősök akkor szoktak kérdezni, ha nincs más beszédtéma. Persze más dolog a legjobb barátnő, akivel szokás az ilyesmiket kitárgyalni meg jegygyűrűt mutogatni stb. de neki nem kell kérdeznie, úgyis megmondom neki, ha összejövök valakivel :D
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem jogos a kérdésed. Hadd döntse már el mindenki maga, hogy mit kezd az életével...
 5/17 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem modortalanság ezt firtatni. Távolabbi rokontól sose kérdezném meg, a közeliről meg úgyis tudom...

Nem tudom, miért csinálják, valószínűleg visszaigazolást keresnek, hogy az ő (esetlegesen épp nagyon sz.ar) kapcsolatuk is jobb a semminél, mert lám, másnak még ilyen sincs.

Az eljegyzés-esküvő-gyerek téma meg olyan, hogy manapság a kora huszonéves korosztály versenyt csinál abból, kit jegyeznek el hamarabb, miközben a tojáshéj még a se.ggükön van, és a párkapcsolatukban a legnagyobb közösen megoldott próbatétel az esti film kiválasztása volt.

6/17 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként igaza van az egyik válaszolónak, mnapság a tizenévesek azon versengenek, hogy ki vesztette el hamarabb a szüzességét és ki feküdt le több emberrel, a huszonévesek pedig azon, hogy kit jegyeztek el és ki házasodott meg hamarabb.
2012. júl. 2. 14:43
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
6-os, az a baj, hogy a többség szerintem nem piszkálódásnak szánja. Egyszerűen gyárilag tapintatlan.
2012. júl. 2. 14:43
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert az ember érdeklődik. És általában a legtöbb embert nem a munkád fogja érdekelni, hanem az ÉLETED.
2012. júl. 2. 14:47
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem unjátok ma az ilyen kérdéseket, hogy "miééér kell szüüüülni?"

meg "miéééér kell párkapcsolat?"

Élj úgy ahogy akarsz, miért kell hülyeségeket kérdezni?

2012. júl. 2. 14:48
 10/17 anonim ***** válasza:
93%

Hát én sose gondoltam, hogy ezt rosszindulatból kérdezik tőlem. Szerintem ez pont olyan téma, ami mindenkit érint, amiről az ember szívesen mesél, ha éppen van valakije, szóval ez egy eléggé univerzális téma, azt hiszem ezért kérdezgethetik.

Az már más kérdés, hogy mindenhol vannak rossz indulatú emberek, akik annak örülnek, ha egyedül vagy, de akkor is mesélhetsz arról, hogy ez miért jó, mennyi mindenre jut időd, milyen remek programokat csinálsz a barátaiddal...stb, erre is lehet pozitív választ adni.

Általában amúgy azok veszik az ilyesmi kérdést támadásnak, akik görcsösen ezen izgulnak, hogy van e valakijük, próbáld meg tudatosítani magadban, hogy az nem baj, ha nincs párod, nézd ennek is a jó oldalát, és máris nem érint majd ilyen kellemetlenül! :)

2012. júl. 2. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!