Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért kötelezőőőő a párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kötelezőőőő a párkapcsolat, eljegyzés?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék: nem tartom egyiket sem rossz dolognak.De gyűlölök olyan távolabbi ismerősökkel találkozni, akik kamaszkorom óta mást se bírnak kérdezni, minthogy van-e már valakim? (Persze láthatóan annak a válasznak örülve, hogy nincs sajnos :D És én etetem is őket szorgalmasan, mert igen esetén úgyis a mikor lesz esküvőőőő jön... -.-" ... aztán meg gondolom a mikor lesz gyerkőőőő.... -.-")

Azoktól kérdezem, akik ilyeneket nyomatnak családi bulikon: mi a frászkarikáért csináljátok?Fantáziátlanság? Vagy szeretitek megforgatni a kést?És?Jó legalább? :D

Adandó alkalommal majd élőben fel fogom tenni a kérdést, de azért kíváncsi vagyok a gyk-s válaszokra is. Köszi.

2012. júl. 2. 14:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem csak beidegződés ez a (főleg idősebb) rokonoknál. Engem is folyton ezzel szekáltak, szerintem nem rosszindulatból, csak kíváncsiságból. Persze ettől még nem volt kevéssé kínos :) aztán a nemleges válasz után lesajnáló mosollyal mondták, hogy majd lesz nekem is. Majd elsüllyedtem mindig. Ne foglalkozz vele kedves kérdező, kicsi az esélye, hogy rosszindulatból tennék.
2012. júl. 2. 15:09
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

rokonokkal nem tartom a kapcsolatot. ha rég nem látott ismikkel találkozom, előbb fog érdekelni a munkája, hogy most épp mi foglalkoztatja, milyen könyvet olvasott, stb mintsem a párkapcsolata. az a magánügye, ha akar, majd beszél róla, de nem fogom faggatni, mert nem biztos, h rám tartozik.

vagy épp mesélek neki magamról, hogy mostanában mik történtek velem, ha érdekli a párkapcsolatom, akkor mondok róla pár szót, de nem ez az egyetlen témám.

2012. júl. 2. 15:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan nem rosszindulatból kérdik, hanem puszta kíváncsiságból.
2012. júl. 2. 16:14
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Légyszi ne pontozzátok le a másikét, mert mindenkié hasznos így vagy úgy.

És írjatok még! :D

2012. júl. 2. 16:17
 15/17 anonim ***** válasza:
56%
Én is utálom, ha kérdezik. Mert ha pont valamiért nincs, és én ezért szenvedek, akkor fel tudnám képelni a kérdezőt...
2012. júl. 2. 16:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez nem tapintatlanság. engem is sokszor kérdeznek, nekem nem tabu, ha nincs senkim. Inkább az a kínos, mikor az exemről kérdeznek, hogy mi van vele, miért lett vége, és még sok hónap után is, hogy beszélünk e. Gondolhatná mindenki, hogy a régi kapcsikról nem szívesen beszél az ember, ha dobták azért, ha ő dobta azért. Egy két kérdést megengedhető, de pl öreganyám minden héten felhozza. Pedig ő nem is távoli. Egyébként ugyanolyan korú unokatesóimat, unokahugikat én is megkérdezek, van e valakijük, érdekel, mert esetleg egy kövi családi bulin találkozni fogok vele. 23/L
2012. júl. 2. 16:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Engem ezek a kérdések csak anyukámtól zavarnak, de az is csak azért, mert minek kérdezget egyfolytában. Minden hónapban, amikor együtt megyünk vásárolni és valami olyasmit veszek, akkor megjegyzi, hogy ezekszerint még nem lesz nagymama...

De a kérdésedre válaszolva szerintem ha téged ennyire zavarnak az ilyen kérdések, akkor valószínűleg téged is zavar, hogy nincs senkid és ezt kell válaszolnod, nem így van? Amúgy meg ha kívülállóként próbálod nézni, akkor szerintem ezek alapvető kérdések, semmi baj nincs azzal, hogyha valaki felteszi őket. Igen, ha nincs senkid, vagy még nem ismerik a párodat, akkor azt kérdezik, hogy van-e valakid, ha van valakid, akkor pedig azt, hogy mikor lesz eljegyzés, esküvő, gyerek. Nem azért, mert idegesíteni akarnak, hanem mert a legtöbb embernél ezek az élet legfőbb állomásai és néhány kivételtől eltekintve az emberek szívesen is beszélnek erről... A többiek nem tudhatják, hogy téged ez a kérdés zavar és nem hiszem, hogy azért kérdeznék, mert azt akarnák hallani, hogy nem, nincs senkim, mert hiszen honnan tudnák?!

2012. júl. 19. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!