Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi idő után válik úgymond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után válik úgymond "aktuálissá" az eljegyzés?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után döntöttetek úgy, hogy ideje magasabb szintre lépni a szerelmetekkel? :)
2012. júl. 1. 22:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
5 éve vagyunk együtt, 2 éve együtt is élünk, semmi értelmét nem látom az eljegyzésnek, úgyhogy nekünk szerintem egyből esküvőn lesz :D
2012. júl. 1. 22:56
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Az esküvő ELŐTT fél-egy évvel.
2012. júl. 1. 22:58
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
Első hsz szólóval értek egyet.
2012. júl. 1. 22:59
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

Hat ezt igy, hogy mennyi ido utan, nem lehet megmondani. Mi pl most vagyunk egyutt ket eve, de en meg csak 18 vagyok, meg egy ev, mire osszekoltozunk, es 24 fele szeretnek eskuvot (ekkor a baratom 27 lesz), tehat addig meg van 6ev, vagyis mi mar 8eve leszunk egyutt ekkor. De nyilvan, ha 35evesen ismered meg eleted szerelmet, akkor nem fogsz 8 evet varni.

Szerintem ez akkor idealis, ha a baratod onszantabol, a hazassagra felkeszulten keri meg a kezedet, ugy, hogy mindketten biztosak vagytok a kapcsolatotokban.

2012. júl. 1. 23:05
 5/15 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ez egyén- és kapcsolatfüggő.

Valakik össze se házasodnak, gyerekük is van, így is meg lehet oldani. :)

Engem 21 hónap után jegyzett el a Kedvesem, rá 4 hónapra esküvő. :)

2012. júl. 1. 23:13
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

Ez szerintem a beállítottságtól is függ. No meg nem mindenki akar házasságot, ezt meg igazán hülye ötletnek tartom, hogy valakik 15-20 évig járnak "jegyben".

Én úgy 2 év után már elvártam volna az exemtől, de gyűrű helyett sajnos másféle meglepetés várt rám.

2012. júl. 1. 23:20
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
Ha fiatalok, akkor akár 5 év is kevés lehet arra, hogy elszánják magukat a házasságra. De ha már benne vannak a korban, tapasztaltak is, kitombolták magukat, minden vágyuk a család, akkor 1 év együttélés is elegendő a bizonyossághoz. 2 év után meg már nagyon illendő, hogy megtörténjen. Nem illik váratni a másikat (a nőt) idősebb korban.
2012. júl. 1. 23:25
 8/15 anonim ***** válasza:
51%
6-os vagyok, 20 éves.
2012. júl. 1. 23:27
 9/15 anonim ***** válasza:
41%
Az a kérdés, az eljegyzést mennyi idővel követi a házasság? Mert ha évekig jegyben járnak, az már inkább nevetséges gyerekeljegyzés.
2012. júl. 1. 23:50
 10/15 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem akkor, ha a következő évben esküvő is lesz. Évekig nincs értelme jegyben járni....
2012. júl. 2. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!