Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után válik úgymond "aktuálissá" az eljegyzés?
Mi már fél év után, az összeköltözéskor tudtuk, hogy össze akarunk házasodni. De a kapcsolatunk fiatalsága és elsősorban anyagiak miatt (Páromnak hitel, nekem még nincs fix munkám) várunk úgy jövő őszig. Addig tudjuk magunkat összeszedni. Eljegyzés nem lesz, megvesszük a gyűrűnket és bejelentkezünk a hivatalba. Polgári szertartás lesz csak, utána pedig hidegtálas ebéd/vacsi a szülőkkel/nagyszülőkkel +tanúkkal. Ennyi. :)
23N
Ahogy előttem is írták, ez egyén és kapcsolatfüggő is.
A volt barátommal pl mjadnem 5 évig voltunk együtt. Célogatott rá, hogy már gyereket szeretne velem, mégsem kérte meg a kezem, amit egyébként nem is bánok különösebben. A mostani barátnőjével 4 hónap után jegyezték el egymást és rá fél évre megtartották a lagzit is (hozzáteszem, hogy vele sokkal jobban összeillenek, mint velem, szóval nem véletlenül alakult ez így).
Én a mostani barátommal most költözöm csak össze, 9 hónapja vagyunk együtt, ő mindig úgy beszél kettőnkről, hogy majd ha a feleségem leszel...stb, de ennek ellenére szerintem az eljegyzés még legalább 1 év, mire aktuális lesz... Ismerek olyan párt, akik 5 éve vannak együtt, a nő már 33 éves, de a pasijának esze ágában sincs megkérni, a barátnőn viszont látszik, hgy ő úgy érzi, hogy eljött az ideje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!