Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi szerinted az ideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi szerinted az ideális jegyesség ideje?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi,hogy az eljegyzésed és a házasságkötésed között mennyi idő telt el,illetve a véleményedre is érdekel,hogy mennyi szerinted az ideális idő ami eltelik a két esemény között?
2012. júl. 23. 12:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%

Nálunk a következők szerint történtek:

2009.12.25-én jöttünk össze

2010.09.19-én volt a lánykérés

2010.11.27-én tartottuk a hivatalos eljegyzést

2012.05.12-én volt az esküvőnk

Nem kell elnyújtani, mert az nem jó jelzés a lánynak! Hamár megkérted a kezét, akkor miért kell várni éveket az esküvővel???

2012. júl. 25. 09:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Min. fél év!
2012. júl. 27. 11:33
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
az eljegyzésünk és az esküvőnk között fél év telt el(2év után), nem látta férjem értelmét annak, ha évekig simán, vagy jegyben járunk. Szerintem 1, MAX.2 év az ideális!
2012. júl. 27. 18:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Annyi, amennyi idő alatt egyrészt késznek érzitek magatokat a házasságra, másrészt meg tudjátok szervezni az esküvőt. Ismerek olyan párt, akik 4 évet jártak jegyben az esküvő előtt és csak akkor házasodtak össze, amikor már gyereket akartak és olyat is, akik már az eljegyzéskor kitűzték az esküvő napját.
2012. júl. 28. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!