Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi szerinted az ideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi szerinted az ideális jegyesség ideje?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi,hogy az eljegyzésed és a házasságkötésed között mennyi idő telt el,illetve a véleményedre is érdekel,hogy mennyi szerinted az ideális idő ami eltelik a két esemény között?
2012. júl. 23. 12:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Én ezzel úgy vagyok, hogy eljegyzés után már rögtön szervezném is az esküvőt, magyarán kb. egy év teljen el a kettő között. De ez én vagyok.

Ismerek azonban egy párt, akik még nem éltek együtt (ellenben 7 éve vannak együtt), mégis, most volt az eljegyzésük. Nem mostanában lesz az esküvő, mert most fognak lakást venni, plusz még ugye az eksüvő árára is megkeresik a pénzt, szóval náluk azért kell pár év, mire lagzi is lesz, de szerintem így ezzel sincs baj.

Nekem az a fura, mikor együtt élnek már jó ideje, eljegyzés is megvan, esküvő meg még nincs sehol jó pár évig.

2012. júl. 23. 12:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 1-2 év, mivel kb. annyi idő kell, hogy az eljegyzésből felocsúdva kényelmesen meg lehessen szervezni az esküvőt, és persze össze lehessen gyűjteni a szükséges pénzt. :) Így nem kell kapkodni, de nincs az a furcsa állapot sem, hogy évekig jegyben járnak, az esküvő pedig a messzi ködbe vész...
2012. júl. 23. 12:43
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 1 év 5 hónap volt.

Nekem jó volt így, nem lihegtük túl az előkészületeket.

Nem voltunk már tinik (párom 30, én 26), nem jártunk előtte évtizedekig.

2012. júl. 23. 12:43
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Decemberben volt az eljegyzés,júliusban az esküvő.
2012. júl. 23. 13:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
1 év!!
2012. júl. 23. 13:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Minimum fél év max. 1,5 év.
2012. júl. 23. 13:41
 7/14 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ez attól függ, hogy együtt éltek e. Érdemes min. 1 évre összeköltözni esküvő előtt. Ha már úgy is együtt éltek akkor meg mindegy. Pár hónap is elég, hogy meg tudjátok tervezni az esküvőt (ha nagy esküvőt szeretnétek).
2012. júl. 23. 13:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
1évre az ismerkedésünk után volt az eljegyzés,rögtön összeköltöztünk és rá 2évre volt a lakodalom.
2012. júl. 23. 14:17
 9/14 anonim ***** válasza:
85%
Decemberben volt az eljegyzésünk és júliusban az esküvő. Eljegyzés előtt egy évet jártunk, illetve mi rögtön összeköltöztünk.
2012. júl. 23. 16:19
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
1 maximum 2 év, míg megszervezik az esküvőt, nekünk csak 6 hónapig tartott, elég is volt, már 2 éve együtt laktunk lánykéréskor, úgyhogy csak szervezni kellett.
2012. júl. 24. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!