Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ártalmas a kapcsolatra ha hosszú a jegyesség?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 16:01
1/29 anonim válasza:
Szerintem nem, ha nem törődik az adott pár azzal, hogy esetleg csesztetik őket akkor nem árthat, ad egy biztosságot bizonyos szinten.
2/29 anonim válasza:
mi 5 éve vagyunk jegyesek, 2 hónap múlva lesz az esküvőnk. nem ártott
3/29 A kérdező kommentje:
De egy idő után ha nincs további tervezgetés beszélgetés a házasságról?
2012. ápr. 18. 16:07
4/29 anonim válasza:
nem ártalmas, mi 25 éve vagyunk jegyesek, nem is akarunk házasodni. De a kapcsolatunk tökéletes
5/29 anonim válasza:
Az eljegyzés azt jelenti, hogy el akar venni valaki valakit feleségül, szóval ha 25 év után se akarja akkor mi értelme van egyáltalán?
6/29 A kérdező kommentje:
Sokszor hallok olyat,hogy az eljegyzés után rohamosan romlik a kapcsolat.Ez miért lehet?
2012. ápr. 18. 16:15
7/29 anonim válasza:
25 éve jegyes vagyok
el akarna venni, de nemet mondtam már egy párszor. A gyerekeknek azt mondtuk,majd lehet, ha nyugdíjasok leszünk akkor csapunk egy nagy lagzit.
de nekem nem hiányzik a papír.
8/29 anonim válasza:
Hogy ártalmas-e, nem tudom, de sok értelme nincs évekig jegyben lenni. Sok ilyen ismerősöm van, még csak nem is élnek együtt, de jegyesek évek óta, és huszonévesekről van szó... Szerintem az ilyen jegyesség csak egy humbug.
9/29 anonim válasza:
Nem tudom sok embert miért zavar ha valaki sokáig jegyes. Lehet soha nem akarnak házasodni mégis van egy szimbolikájuk amivel összekötik egymást. Nem értem miért nem lehet lefogadni, mitől lenne humbug? Inkább legyenek jegyesek mint soha semmilyen kötődés ne legyen köztük, mert egyik se akar házasságot. Ma inkább már házasodni ártalmas nem jegyben lenni. Semmit nem jelent a házassági eskü ma már, így lényegtelen ki mibe van.
10/29 anonim válasza:
Ha soha nem is akarnak házasodni, akkor meg mi értelme van? Akkor viseljenek gyűrűt, de ne jegyben járjanak...
Mert vannak ilyen harmicas ismerőseim, gyerekeik is vannak, anyagi megfontolásból nem házasodtak össze, de van gyűrűje mindkettőnek. De nem hívják magukat jegyespárnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!