Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meddig mehet el egy egoista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mehet el egy egoista beteges anya? Meddig bírja így a kapcsolat?

Figyelt kérdés

A múlt héten volt életem eddigi legmegalázóbb legundorítóbb hete.Kíváncsi vagyok mindenki véleményére.

2 éve vagyok együtt a párommal ,másfél éve együtt is élünk,szeretjük egymást pár hete volt az eljegyzésünk,minden boldogságos volt,terveztük a nyaralásunkat és a szülőkkel közösen megtartott hivatalos eljegyzési vacsorát.Én 26 éves vagyok a párom 29 éves.

Ő egyke gyerek a szülei mindig túl rátelepedtek ahogy a kapcsolatunkra is.Az én családom nagyon örült a dolognak és mivel 450km-re laknak egymástól a szülők ezért a szüleim lementek a városukba nyaralni,hogy egyúttal megismerkedjenek a párom szüleivel és megünnepeljük az eljegyzésünket.A párom szülei is tudtak róla ,hogy a fiúk megkérte a kezem.látszólag rendben volt minden a kedvesem azt mondta még örültek is neki.Mi Bp-en élünk aránylag mindkettő családtól 2 órányi távolságra.Elindultunk hát péntek délután a párom szüleihez.Mikor odaértünk csak az édesanyja volt otthon levegőnek nézett alig köszönt persze a fiát ölelgette,mikor addig úgy éreztem semmi probléma nincs.A gyűrűmet meg sem nézte grimaszolt éreztem a feszültséget és itt kezdődött a rémálom.Sosem éreztem ,hogy rossz viszonyban vagyok velük.Elég gyakran járogattunk hozzájuk is ahogy az én szüleimhez is egyaránt.Később megérkezett az édesapja aki egy fokkal volt csak jobb mivel ő megnézte de a fejét is elfordította ezután.Kihagytak a beszélgetésből hozzám sem szólt senki.Nem tudtam mi lehet a gond.Péntek este a párom megkérdezte az anyukáját,hogy ugyan már miért viselkedik igy velem és erre kiborult a bili.Pillanatok alatt rám támadtak,hogy én egy szarkeverő vagyok mert miattam nem megy annyit haza a fiúk és amúgy is én csak teher vagyok és voltam mindig ennek a családnak mert nem úgy viselkedtem ahogy ezt ők elvárják.A konkrét probléma ,hogy az anyja arra kényszerített hogy egy héten min.4-szer hívjam fel és cseverésszek vel.(hozzá teszem ha valamit fontosnak tartottam hívtam is)az apja pedig azt mondta,hogy nem elég bensőséges a kapcsolatom vele,ja és közölték ,hogy szerintük nem szeretem eléggé a fiukat mert elöttük nem ajnározom simogatom puszilgatom annyit és nem dicsérgetem eleget.Nem örülnek az eljegyzésnek és álmukban sem gondolták volna ,hogy a fiúk komolyan gondolja ezt velem.Mindez baromi undorító és megalázó volt.Aztán jött egy szombat egy drága étteremben kényszer ebéddel mikor már annyira készen voltam hogy állni alig bírtam csupa feszültséggel és még azt is megettem ami baromira nem esett jól.Az eljegyzésről egy szó sem esett.Vasárnap este átjöttek a párom barátai és kicsit berúgtak.Hajnalban az anyja kijött és mindenkit elküldött a fenébe köztük a saját fiát és engem is és az összes ismerőst hogy hogy mertek részegek lenni és egy picit ünnepelni.

Hétfőn reggel a szülei igy nyitottak,hogy soha többet nem akarnak meglátni sem náluk sem pedig a Bp-i lakásban ami ugyan az ö tulajdonuk de 2 éve élek ott szeretetben a fiukkal rendben tisztaságban és az albérleten kívül a rezsit becsülettel fizettem.Mindezt azért mert hagytam ,hogy a 29 éves fiúk berugjon és minden amúgy is miattam van,mert ha én nem lennék könnyebb lenne az élet és válasszon a fia vagy a velem töltött 2 év vagy a család között.csak nekem kell költözni a pici fiúk nyilván maradjon ja és ne vigyen el semmit amit anno ők vásároltak szülinapra,karácsonyra stb...pl:hűtö,tv,mosógép,ágy...

szóval semmit.

A kiköltözésemre 4 napot adtak .A párom jön velem .Megyünk albérletbe de a szülők így is meg fognak tenni mindent hogy tönkretegyenek.Mivel a párom egyke gyerekként bálványozza a szüleit,nem ért velük egyet amit tettek de nem fogja őket nem látogatni és csúnyán beszélni sem...Nem tudom mire számítsak?

Az én szüleim pedig mindezt végignézték a családtól 20 km-re egy apartmanban ,úgy hogy apukám próbálta felhívni az anyukáját de rányomták a telefont úgy ,hogy a lányuk tárgytalan már...

2012. júl. 16. 12:57
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A történet itt folytatódik!
2012. nov. 22. 10:34
 42/44 A kérdező kommentje:
2012. nov. 22. 10:36
 43/44 anonim ***** válasza:

Szia! Én nem olvastam végig a kommenteket, de ugyanebben a cipőben járok. A párom is egyke, mivel nagy családi házuk van, rokonaik nagyon messze, nekem gyakorlatilag senkim, én oda is költöztem. Egész addíg jó volt minden. Anyósom is imádja vágni a pofákat, és nem csak rám, hanem a fiára is, már észre sem veszi, ez zsigerből jön neki. Nem ő volt az első, akinek elmondtam, hogy kisfiunk lesz, hanem a nagymamám( a kettő között kb. egy óra telt el), én voltam a világ legszemetebb embere! Állandóan az ember nyakán lógott, non-stop, ha meg nem tetszett neki valami, akkor hetekig sem nekünk nem köszönt, sem az unokáját nem nézte meg, mikor a hordozót az arcába nyomtuk két hét után, elfordította a fejét! Így hát felkerekedtünk, és otthagytuk őket a pi7777be! Undorító, önző embernek tartom őket, a párod szülei is azok! Én kerek perec megmondtam anno anyósnak, hogy nem karom elvenni a fiát, és nem akarok anyja helyett anyja lenni, mert az nem az én dolgom, én a szerelme vagyok.Hogy ne versengjen, mert mind a ketten szeretjük X-et, csak mind a ketten máshogy, és a szerepünk is más. Ez sem használt természetesen. 5 kilometer választ el minket, kulcsa van a lakásunkhoz, rá se néz sem a fiára, sem az unokáira, arra vár, hogy térden állva csússzunk-másszunk előtte, hogy drága anyuka jobbra, vagy balra nyaljuk?

Rendesen dolgozunk, nem kocsmázunk, nem szórjuk el a pénzt, unokája mindent megkap.A tiszteletet 100%-ban megadtuk nekik.Ha ez nem elég, akkor így járt.Mióta nem foglalkozunk a dilijeivel, elengedjük a fülünk mellett, sokkal jobb a kapcsolatunk a férjemmel, mert nem azon rágódunk napokig-hetekig, hogy na vajon mi nem tetszett már megint. Bocs, hogy hoszzú lett, lényeg a lényeg: a tiszteletnek kölcsönösnek kell lennie, neked tisztelned kell, mert egy jó embert adott neked, neki pedig azért kéne tisztelnie téged, mert a fiáról gondoskodsz, szerelmet és szeretetet adsz neki minden nap. Ha egyik fé részéről nincs meg ez, akkor nincs miről beszélni.

Üdv, kitartás.

2014. jan. 21. 10:19
 44/44 anonim ***** válasza:

Szia

Mi van Veled/Veletek azóta?

2014. febr. 10. 09:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!