Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meddig mehet el egy egoista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mehet el egy egoista beteges anya? Meddig bírja így a kapcsolat?

Figyelt kérdés

A múlt héten volt életem eddigi legmegalázóbb legundorítóbb hete.Kíváncsi vagyok mindenki véleményére.

2 éve vagyok együtt a párommal ,másfél éve együtt is élünk,szeretjük egymást pár hete volt az eljegyzésünk,minden boldogságos volt,terveztük a nyaralásunkat és a szülőkkel közösen megtartott hivatalos eljegyzési vacsorát.Én 26 éves vagyok a párom 29 éves.

Ő egyke gyerek a szülei mindig túl rátelepedtek ahogy a kapcsolatunkra is.Az én családom nagyon örült a dolognak és mivel 450km-re laknak egymástól a szülők ezért a szüleim lementek a városukba nyaralni,hogy egyúttal megismerkedjenek a párom szüleivel és megünnepeljük az eljegyzésünket.A párom szülei is tudtak róla ,hogy a fiúk megkérte a kezem.látszólag rendben volt minden a kedvesem azt mondta még örültek is neki.Mi Bp-en élünk aránylag mindkettő családtól 2 órányi távolságra.Elindultunk hát péntek délután a párom szüleihez.Mikor odaértünk csak az édesanyja volt otthon levegőnek nézett alig köszönt persze a fiát ölelgette,mikor addig úgy éreztem semmi probléma nincs.A gyűrűmet meg sem nézte grimaszolt éreztem a feszültséget és itt kezdődött a rémálom.Sosem éreztem ,hogy rossz viszonyban vagyok velük.Elég gyakran járogattunk hozzájuk is ahogy az én szüleimhez is egyaránt.Később megérkezett az édesapja aki egy fokkal volt csak jobb mivel ő megnézte de a fejét is elfordította ezután.Kihagytak a beszélgetésből hozzám sem szólt senki.Nem tudtam mi lehet a gond.Péntek este a párom megkérdezte az anyukáját,hogy ugyan már miért viselkedik igy velem és erre kiborult a bili.Pillanatok alatt rám támadtak,hogy én egy szarkeverő vagyok mert miattam nem megy annyit haza a fiúk és amúgy is én csak teher vagyok és voltam mindig ennek a családnak mert nem úgy viselkedtem ahogy ezt ők elvárják.A konkrét probléma ,hogy az anyja arra kényszerített hogy egy héten min.4-szer hívjam fel és cseverésszek vel.(hozzá teszem ha valamit fontosnak tartottam hívtam is)az apja pedig azt mondta,hogy nem elég bensőséges a kapcsolatom vele,ja és közölték ,hogy szerintük nem szeretem eléggé a fiukat mert elöttük nem ajnározom simogatom puszilgatom annyit és nem dicsérgetem eleget.Nem örülnek az eljegyzésnek és álmukban sem gondolták volna ,hogy a fiúk komolyan gondolja ezt velem.Mindez baromi undorító és megalázó volt.Aztán jött egy szombat egy drága étteremben kényszer ebéddel mikor már annyira készen voltam hogy állni alig bírtam csupa feszültséggel és még azt is megettem ami baromira nem esett jól.Az eljegyzésről egy szó sem esett.Vasárnap este átjöttek a párom barátai és kicsit berúgtak.Hajnalban az anyja kijött és mindenkit elküldött a fenébe köztük a saját fiát és engem is és az összes ismerőst hogy hogy mertek részegek lenni és egy picit ünnepelni.

Hétfőn reggel a szülei igy nyitottak,hogy soha többet nem akarnak meglátni sem náluk sem pedig a Bp-i lakásban ami ugyan az ö tulajdonuk de 2 éve élek ott szeretetben a fiukkal rendben tisztaságban és az albérleten kívül a rezsit becsülettel fizettem.Mindezt azért mert hagytam ,hogy a 29 éves fiúk berugjon és minden amúgy is miattam van,mert ha én nem lennék könnyebb lenne az élet és válasszon a fia vagy a velem töltött 2 év vagy a család között.csak nekem kell költözni a pici fiúk nyilván maradjon ja és ne vigyen el semmit amit anno ők vásároltak szülinapra,karácsonyra stb...pl:hűtö,tv,mosógép,ágy...

szóval semmit.

A kiköltözésemre 4 napot adtak .A párom jön velem .Megyünk albérletbe de a szülők így is meg fognak tenni mindent hogy tönkretegyenek.Mivel a párom egyke gyerekként bálványozza a szüleit,nem ért velük egyet amit tettek de nem fogja őket nem látogatni és csúnyán beszélni sem...Nem tudom mire számítsak?

Az én szüleim pedig mindezt végignézték a családtól 20 km-re egy apartmanban ,úgy hogy apukám próbálta felhívni az anyukáját de rányomták a telefont úgy ,hogy a lányuk tárgytalan már...

2012. júl. 16. 12:57
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
66%

1. A barátod szülei szerintem nem tudják elfogadni, hogy ö már felnött ember.

2. A berugást én sem tartom jó dolognak, szerintem egy felnöttnek tudnia kellene, hogy mennyit bir el.

3. Az, hogy a szülök nem értenek egyet az eljegyzésetekkel, magánügyük, ha nem akarják, hogy az ö lakásukban élj, azt megtehetik.

4. A barátod veled akar élni, akár egy albérletben is, ezzel ö döntött.

5. Azt viszont nem tudom, hogy a szülök ebben az esetben mit tudnak tenni ellenetek, ha rendesen fizetitek az albérletet. A helyetekben NEM adnék meg lakcímet nekik, ha nagyon fontos üzenetük van, akkor irjanak emailt.

2012. júl. 16. 13:05
 2/44 anonim ***** válasza:
88%
mekkora fergek
2012. júl. 16. 13:07
 3/44 anonim ***** válasza:
76%
Szívből sajnálom. :( A párod viszont Téged akar elvenni, Veled akar lenni, szeret, nem? Elhiszem, hogy ez nagyon fájhat most neked, de ha komolyan gondolja a párod a közös jövőtöket, akkor együtt megoldjátok. Persze, azt senkitől nem lehet elvárni, hogy hátat fordítson a szüleinek, akármilyen csúnyán viselkedtek is... Nehéz lehet elfogadni, de fel a fejjel, menjetek albérletbe, és szeressétek egymást! :)
2012. júl. 16. 13:07
 4/44 anonim ***** válasza:
78%

Hú, hát először is fel a fejjel. Ezt nem tudom hogy bírtad ki épp ésszel.

Én úgy látom, hogy a lényeg akkor is megvan. A pasi a tiéd és téged akar. :)A szülei akkoris a szülei, ne is próbáld meg elválasztani a fiukat tőlük. Ha meg akarja őket látogatni (bár szerintem most egy ideig kihagyja), akkor tegye. Ha most nem érted még, nem baj, egy anya akkor is anya marad a gyerekének. Ha gyereketek is lesz majd, és az unokát csak megnéznék, akkor újra kell gondolniuk az egészet és nekik úgyis kellemetlenebb lesz jóval az a szitu, mint most neked ez.

Szerintem ha már eleve olyan pocsék volt a hangulat és le lettél szólva, akkor nem kellett volna még ennek a tetejére barátokkal részeges bulit szervezni ott. Ezt átgondolhattátok volna, ez már csak olaj volt a tűzre. Az, hogy a párod berúgott, az nem a te felelősséged, ne is vedd magadra. Ő ünnepelte, hogy együtt vagytok és talán kicsit bánatában is jólesett pár korty a szülei miatt.

A telefon kinyomása is természetes. Lehet, hogy minősíthetetlenül viselkedtek veled és talán a közlés módját meg is bánták (ha a tartalmát nem is), de ezek utána a te szüleiddel megvitatni ezt és netán visszaszívni az egészből valamit nem egy felemelő helyzet és inkább kihagyták, bár ezzel talán még rontottak a helyzeten.

Úgyhogy hajrá albérlet, hajrá édes élet. Még jó, hogy a te szüleidhez mehettek bátran. Aztán majd előbb-utóbb kénytelenek lesznek ők is megenyhülni, ha kiderül, hogy kár volt a majrézás.

2012. júl. 16. 13:15
 5/44 anonim ***** válasza:
42%
Ez van,nem vagy szimpi,nem is leszel.Ha eddig esetleg nyomattak valami pénzt a fiuknak,vagy bármi,az meg fog szűnni.Valami oka van ennek,csak úgy a semmiből ilyen utálat nem bukkan elő,ennyi.
2012. júl. 16. 13:15
 6/44 anonim ***** válasza:
67%

hát.. ez nagyon nagy szemétség a részükről.. nem is tudok rá mit mondani.. még szerencse, hogy a párod veled maradt..nekem azért ment tönkre az egyik kapcsolatom, mert a pasim és a családja vallásosak voltak én pedig nem hiszek istenben és semmi más természetfeletti dologban, ezt a szülei nem bírták elviselni és addig kavartak, hogy aztán szétmentünk ( szép keresztények xd)

nálad viszont még ilyesmi ellentétek sincsenek ezért nem is értem az egész dolgot.. ha a párod tényleg szeret , akkor nem fogja érdekelni, a szüleid véleménye, akármit is mondanak rólad.. te pedig ne is foglalkozz velük.. vedd úgy, mintha nem léteznének.. attól még a barátod találkozhat velük, stb.. neked nem kell..

2012. júl. 16. 13:38
 7/44 anonim ***** válasza:
83%
Nem semmi, de fel a fejjel, ha itt is fizettetek albérletet+rezsi akkor máshol is kitudjátok, keressetek hasonlót és minden jó lesz. Fiúk erre mit reagált?
2012. júl. 16. 13:55
 8/44 A kérdező kommentje:
A párom reagálása,hogy nem tartja ezt normális dolognak szenved tőle ,hogy választás elé állítják a szülei de akkor is a szülei és szereti őket.Viszont én félek attól,hogy a szülei ezek után megnehezíteni próbálják majd az életünket.Állandóan hívogatják majd csalogatják ő ugyanúgy menni fog és a végén pl majd karácsonykor majd én itt ő ott?Vagy ha babánk születik mi lesz?Ők húztak egy vonalat mintha nem léteznék...
2012. júl. 16. 14:06
 9/44 anonim ***** válasza:
93%

Sajnálom, de az az igazság, hogy hosszútávon ez nem fog működni. Úgyis mindent megtesznek azért, hogy tönkretegyék a kapcsolatot.

Egyetlen megoldás az lenne, ha a párod sem érintkezne velük, de nyilván ezt nem fogja megtenni, nem is lehet elvárni tőle.

Előbb utóbb meg fogod unni, vagy a párod unja majd meg. Idő kérdése. Egyszerűen meg fogják mérgezni a mindennapjaitokat, már csak a puszta létezésükkel.

Ha nem változtatnak ez lesz. Sajnos láttam már ilyet, szerelem ide vagy oda, nem lehetett mit tenni, a legtöbben nem szegülnek ellen a család akaratának és végül az egyik fél kilép a kapcsolatból.

Kívánom, hogy nektek sikerüljön megoldani ezt a problémát.

Én már biztos elhúztam volna a francba, kínlódjon vele a hóhér.

2012. júl. 16. 14:42
 10/44 A kérdező kommentje:
Az a baj ,hogy így érzem én is és benne van valami borzalmas rossz előérzet.Pl:Hogy legyen az én nevemen az albérlet mert neki a munkája miatt ez problémás,de ebben a helyzetben neki ott van a visszatáncolási lehetőség a saját anyuci álltal berendezett szép lakásba,amit mondanom sem kell nem akarnak kiadni..
2012. júl. 16. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!