Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Honnan tudod hogy hová tart a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudod hogy hová tart a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Mostanában kezdem azt érezni,hogy a miénk sehová sem. Már az elejétől kezdve együtt élünk (új albérletet keresett,én meg mivel nagyon szerelmes voltam,gondoltam költözzön hozzám),3 éve vagyunk együtt. Fiatalok vagyunk (én 22,25),de a környezetemben is azt látom eljegyzések,házasságok vannak (akár előzetes együttélés nélkül) és be kell hogy valljam, kicsit irigylem őket. Nem csinálnám vissza, mert nagyon szeretek minden reggel mellette ébredni, de olyan jó érzés lenne,ha szintet lépnénk és sajnos nem érzem még ezt. Valószínűleg annak is betudható, hogy én csak jövőre végzek, még nem dolgozok rendesen, csak gyakorlatozok. De olyan jó lenne...tudom, hogy velem tervez, mert szoktunk a jövőről beszélni, de ti honnan tudtátok konkrétan hogy milyen irányba tart a kapcsolatotok? Szavak,tettek vagy csak megérzések?
2012. jún. 19. 14:28
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
köszönöm! azt hiszem meglesz. sajnálom hogy nálad így alakult,de így legalább több éved "nem ment el",hanem lehetőséget kaptál a jövőre.
2012. jún. 24. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!