Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod hogy hová tart a kapcsolatotok?
Sajnálom, hogy nem tudod felhőtlenül élvezni a csodálatos jelent egy olyan férfi oldalán aki szeret és tisztel, mivel olyan dolgokon rágódsz, ami nem időszerű-szerintem. De még ha szerinted itt is lenne az ideje... mennyi feleség, nő, anya cserélne veled egy harmonikus kapcsolatért.
Tanuld meg élvezni azt amid van, és nem akarni mindig többet (más lenne a helyzeted ha pl 30on túl lennél) mert sajnos az a tapasztalatom, hogy az élet rá fog kényszeríteni arra, hogy megbecsüld teljes mértékben azt, amid van.
Légy boldog, és ne elnyomd magadban az érzést, hanem a gondolkodás módodon próbálj meg változtatni, mert szerintem az elvárásaid nem reálisak. Tudom, saját magunk megváltoztatása a világon a legnehezebb, de nem lehetetlen! Sok sikert!
Furcsa, mert mi már úgy jöttünk össze, hogy az első hetek után tudtuk, hogy együtt akarunk élni és össze akarunk házasodni. Itt kimaradt az a "jajj mikor kéri meg a kezem, remélem ő is komolyan gondolja...". Ez jóó nagyon, csak amikor pl. osztálytalin be kell számolni, hogy hol tartunk, akkor mondom, hogy együtt élünk a Párommal, 2 éven belül összeházasodunk. Erre: MEgkérte a kezed??? Válasz: Hát még nem, de... Ja....
Pedig nem kérdés, hogy meg akar kérni, csak anyagi vonzata van, mert számunkra nem eljegyzés a köves gyűrűs verzió, hanem a karikagyűrűpár, amit majd életünk végéig hordunk. :)
Bonyolult lett, bocsi.
23N
Egy kapcsolatban szerintem nincs ilyen, hogy "szintet lépni"... Vagy jó a kapcsolat, és akkor tök jó, vagy nem, akkor meg semmilyen gyűrű vagy ceremónia nem fogja összeragasztani.
Miért sietteted? Mi hiányzik? Nem érzed magad biztonságban?
És majd akkor is irigyled a környezetedben lévőket, amikor a 22 éves kori házasság után 24 évesen válnak? Mert én egy korosztállyal feljebb vagyok nálad, és momentán épp ezeket az eseteket látom...
Szerintem Ti nem nagyon beszéltek a barátoddal...ugyanis, ha valakik összetartoznak azok mindent megbeszélnek, fél szavakból, mozdulatokból és pillantásokból is értik egymást.
Ha a párod eléggé ismerne, akkor tudná mire vágysz...ha pedig Te eléggé ismernéd a párodat, akkor tudnád, miért nem kérte meg még a kezed...
Az egy dolog, hogy mennyi ideje éltek együtt, de szerintem a szürke hétköznapok alatt elcsúsztok egymás mellett, nem jut elég időtök egymásra, hogy figyeljétek egymás rezdüléseit, szavainak súlyát és értékét. (Előbb-utóbb talán ez játszik nagy szerepet a válásokban is.)
Kár volt ilyen korán összeköltöznötök, tudom, hogy nem bántad meg (tapasztalatból mondom), de meg fogjátok vagy már meg is untátok egymást...van pár kivétel (én is ismerek ilyet), akik 4hét járás után összeköltöztek meg eljegyezték egymást és mai napig (25éve) együtt élnek boldogan, CSAK AZ A FONTOS, HOGY NEM SZABAD AZT ELHINNI, HOGY MI IS BELETARTOZHATUNK ABBA AZ 1%-BA...mert akkor tuti ott fog elcsúszni a dolog...
ma 4 éve és 9 hónapja, hogy együtt vagyunk.
Onnan tudom, hogy hová tartunk, hogy első perctől közös céljink, terveink voltak. Egyetemre más más városba mentünk, mert egyikünk szakja nem volt a másik városban. Letelt az egyetem, nyáron összeköltözünk. Tudom, hogy el szeretne majd venni, amint befejezte az egyetemet. Addig meg várok:)
22-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!