Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod hogy hová tart a kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Mostanában kezdem azt érezni,hogy a miénk sehová sem. Már az elejétől kezdve együtt élünk (új albérletet keresett,én meg mivel nagyon szerelmes voltam,gondoltam költözzön hozzám),3 éve vagyunk együtt. Fiatalok vagyunk (én 22,25),de a környezetemben is azt látom eljegyzések,házasságok vannak (akár előzetes együttélés nélkül) és be kell hogy valljam, kicsit irigylem őket. Nem csinálnám vissza, mert nagyon szeretek minden reggel mellette ébredni, de olyan jó érzés lenne,ha szintet lépnénk és sajnos nem érzem még ezt. Valószínűleg annak is betudható, hogy én csak jövőre végzek, még nem dolgozok rendesen, csak gyakorlatozok. De olyan jó lenne...tudom, hogy velem tervez, mert szoktunk a jövőről beszélni, de ti honnan tudtátok konkrétan hogy milyen irányba tart a kapcsolatotok? Szavak,tettek vagy csak megérzések?
Nem szűrheted le azt, hogy nem tartotok semerre abból , hogy 22 évesen nem jegyzett el. Ti hamar összeköltöztetek, ezért érzed ezt stagnálásnak. De valójában ha a korotokat veszem alapul pont ott jártok ahol járnotok kell. De mivel te korán megtettétek azt a lépést ami csak most következni, 2x annyi időt kell eltöltened ebben az állapotban. Azt amit eleve töltenél, illetve azt amit a korai összeköltözés miatt már töltöttél :) Húh, remélem sikerült érthetően...
2012. jún. 19. 14:42
2/21 anonim válasza:
Hamarabb végeztem a zuhanyzással,és megláttam hogy gyűrűket nézeget :) (nem vett észre,azóta se tudja)
és a megnyilvánulásaiból
3/21 anonim válasza:
* következne
4/21 anonim válasza:
Mintha én írtam volna :)
Én mostanában érem ezt, amit te... én jövő hónapban töltöm a 22-t, ő 28 lesz. Mi is 3 éve vagyunk együtt, de még együtt sem lakunk. 3 hónapig laktunk együtt, mert külföldön dolgoztunk nyáron. Az én környezetemben, baráti körömben is sorra eljegyzés, baba... kicsit én is irigylem őket. De most komolyan, ezt is nekem kéne felhoznom, hogy mi mikor költözünk már össze??? És amikor szó volt róla, hogy mikor lesz eljegyzés (párom haverja kérdezte) azt felelte a párom, hogy "én vagyok a főnök"... én meg közöltem, hogy arra ne is várjon, hogy én fogom megkérni a kezét XD nevetséges. :( de elszomorító is egyben.
Úgyhogy sajna nem tudok neked segíteni, én sem tudom merre tartunk, leginkább semerre :(
2012. jún. 19. 14:44
5/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Első válaszoló: ezért írtam a "bemutatkozó" szövegben hogy nem csinálnám vissza azt,hogy együtt élünk,de bennem van az is hogy így tényleg nem fejlődik sajnos a kapcsolatunk. Mondjuk ha még 3 évig "várni" kell erre,az szerintem már sok lenne nagyon. Te hogyan jutottál erre,hogy még dupla időnek kell eltelnie?
2012. jún. 19. 14:52
6/21 anonim válasza:
19 évesen SZERINTEM még a romantikus randizgatós időszak van. Majd SZERINTEM 22-23 évesen az egyetem vége felé van az, hogy az ember komoly pár mellett megállapodik, majd egyetem után mondjuk 27 évesen pl házasodnak. Ez a nagy általánosság és szerintem igényli is az emberi természet a randizós időszakot. DE mivel nálad kimaradt ez a korszak, és már egyből a második szakaszba léptél, az nem jelenti azt, hogy időben is ugorhatsz egyet kihagyva egy időbeli szakaszt. Mivel te 19-22 között élted meg azt, amit általában később szoktak az emberek. Az nem úgy van, hogy ha kimarad egy életszakaszod, akkor a többi automatikusan felzárkózik rá. Szerintem a házassághoz érettség kell, ami nem feltétlenül van meg a huszas éveink elején, persze tisztelet a kivételnek.
2012. jún. 19. 15:00
7/21 anonim válasza:
19 éves voltam, amikor osszejottunk.20 évesen eljegyzés, 21 évesen osszekoltoztunk - 7 évvel idosebb tolem a párom. 23 évesen házasság és 24 évesen szuletett meg a kislányunk. Most másfél éves. Tovább már csak a válás van :) ami remélem nem kovetkezik be.
2012. jún. 19. 15:04
8/21 A kérdező kommentje:
persze,jogos :) de 19 éves korom előtt megvolt a randizgatós,komolytalan korszak,az már nem is hiányzik. gondolom, ahogy az utolsó válaszadónak sem :)
2012. jún. 19. 15:15
9/21 anonim válasza:
Első vagyok.
Szerintem a párodra is legyél tekintettel (nyilván tekintettel vagy rá az élet többi területén is) Ő férfi, 25 éves. Kevés ilyen férfit ismerek, aki azt mondja megérett benne az elhatározás. Ez nem azt jelenti, hogy nem veled képzeli el. Lehet te vagy számára az ideál. De ne nyaggasd, hagy hozza meg ő a döntést. Egy életre kihathat ha a te "unszolásodra" kér meg, még akkor is, ha 2 év múlva amúgy is megkérne. Az olyan férfiasság-romboló dolog.
Miért sietsz? Nem jó neked így? Boldogtalan vagy így vele? Nem vagy elkésve sehonnan....
2012. jún. 19. 15:18
10/21 A kérdező kommentje:
Nem nyaggatom, az kéne még csak, annyi ilyen sztorit olvastam már, hogy tudom hogy sose alakulnak akkor jól a dolgok :) Boldog vagyok vele így is, csak bennem van ez az érzés, nem szándékos, de ott van. Max elnyomom, hogy ne zavarjon, de gondolhatod hogy nem direkt érzem így. Én lennék a legboldogabb, ha csak a jelennel törődnék :) Amúgy köszönöm hogy ennyi figyelmet szentelsz a témának és vissza-visszaírsz, sajnos több helyen látom hogy nem veszik komolyan a kérdést. A zöld kezek mindenkinek mentek a részemről, kár hogy mások nem így gondolják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!