Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 23 éves nő vagyok a párom 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fanni23 kérdése:

23 éves nő vagyok a párom 25 éves 3 évesek leszünk most nyáron, de még nem lakunk együtt. Szerintetek eljegyzés? Pasik szerint? Vagy az csak együttlakás után?

Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 12:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
53%
Ezek szerint, csak az számít komoly kapcsolatnak, ahol már együtt élnek? Szerintem ez nem így van.
2012. jún. 5. 13:36
 22/33 anonim ***** válasza:
62%

"15. Gáznak tartod h nem élnek együtt? Tudod nem mindekinek futja ám lakásra v veszi meg anyuci. Lehet valameiküknek munkája sincs mert azt is rohadt nehéz kapni. Gondolod h aki évek után sem költözik össze az mind csak jókedvében nem teszi meg?? Gondolkozz már könyörgöm. Mi is már rég összeköltöztünk volna de sajnos nincsen rá lehetőségünk"

Nekünk sem tolt senki lakást a s*ggünk alá, albérletben élünk. Kicsit röhejesnek tartom, sokan meg a szülők nyakára cuccolnak, aztán eljegyzik egymást, mert hú de komoly a kapcsolatuk, közben semmit nem tudnak az életről, mert anyuka főz rájuk, semmi gondjuk nincsen.

2012. jún. 5. 13:38
 23/33 anonim ***** válasza:
35%
Konfliktusok mindig lesznek, 1-2 évig semmi baj, esküvő után jön a baba, rengeteg konf.helyzet lesz...az emberek változnak, folyamatosan kell tolerálni egymást, ezért teljesen mindegy, hogy régen x évet együttéltek, nincs jelentősége később. Az együttélés utáni esküvőből való válást akkor mivel magyarázzátok?
2012. jún. 5. 13:38
 24/33 anonim ***** válasza:
59%

22 ha tudni akarod itthon én főzök mosok takarítok és nem költözünk ide a barátommal. Pont azért mert nem szülőknél akarunk élni. Csakhogy albérletbe sem megyünk mert:

1. nincs arra sem pénzünk mert nem kapok munkát.

2. nem is nagyon akarunk albérletbe menni mert akkor sose lesz saját lakásunk

3. megvárjuk a lakáskasszámat

Nem tom mit pattogsz. El nem tudod képzelni h valakinek nem megy még csak annyira sem h albérletbe menjen? V h azt nem akarja? Örülünk h neked jaj de jó életed van meg tökéletes kapcsolatod de azért nem kéne másokat lenézni mert ez már szánalmas

2012. jún. 5. 13:41
 25/33 anonim ***** válasza:
70%

"ezért teljesen mindegy, hogy régen x évet együttéltek, nincs jelentősége később"

Mindenre nem gyógyír. De legalább az olyan bajforrásokat ki lehet a segítségével szűrni, ami a randizgatás fázisában nem biztos, hogy lejön. Probléma lehet, hogy hány fok legyen a lakásban, mennyire legyen fűszeres a kaja, vagy milyen újságok járjanak, ki mennyit ül a számítógép előtt és mit nézeget rajta, milyen a fürdőszoba használat, stb, stb. Számtalan dolog, ami máskülönben nem derül ki. Az együttélés nem garancia, de egy jó...hát, nem szeretem ezt a szót, de...selejtező.

2012. jún. 5. 13:43
 26/33 anonim ***** válasza:
45%

Ha akkor költöztök össze, mikor saját lakásotok lesz, akkor az igen sokára fog sikerülni, szerintem.

Én meg inkább addig is a párommal élek, nem a szülők nyakán. Majd lesz valahogy. Én az ilyen járogatást fél évig sem bírtam, nemhogy évekig, mint mások. Bocsánat, ha nyers voltam, csak annyira szánalmas látni sok ismerőst, hogy ilyen "komoly" kapcsolatokban eljegyzik egymást, közben arra nincs kilátásuk 5 éven belül, hogy együtt éljenek.

2012. jún. 5. 13:45
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
25. Nem élünk együtt de minden amit felsoroltál már kiderült és össze tudtuk egyeztetni az igényeink
2012. jún. 5. 13:45
 28/33 anonim ***** válasza:
51%
26. Nem fogod fel h nincs pénzünk albérletre sem????? Ennyire értetlen vagy. Ha volna rá lehetőségünk akkor már elmentünk volna inkább oda is mert nagyon szeretnénk már összeköltözni. Sztem te vagy a szánalmas h lenézel másokat meg komolytalannak tekinted a kapcsolatukat mert nem élnek együtt. Nem láthatsz bele mások életébe és körülményeibe uh nem kéne lenézni
2012. jún. 5. 13:47
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

előbb sztem érdemes együtt élni pár évig, akkor kiderül, h van-e értelme az eljegyzésnek.

mi kb a kapcsolatunk elején összeköltöztünk, mégis csak 3 év után kaptam gyűrűt. nem nyúztam vele, nagyon jól tudom, hogy szeret, ezután is szeretni fog.

a tettei számítanak, nem a külsőségek.

ismerek olyan párt is, akik 2 éve meggyűrűzték egymást, összeköltöztek, és idén volt a lagzijuk. előtte 4 évig csak jártak, és szülőknél laktak.

2012. jún. 5. 13:57
 30/33 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem akárhány évet éltek együtt, vagy nem éltek, sosem lehet 100% hogy végül jól választasz. ( Van aki 7 van aki 15 van aki 40 év után szakít, erre nincs garancia )

Persze jó, ha mielőtt valamelyest elkötelezitek magatokat kipróbáljátok az együtt élést ha van rá módotok.

De én azt gondolom, hogy egyikőtök se fiatal az eljegyzéshez, okkal vagytok együtt, és ha el szeretnétek egymást jegyezni, akkor tegyétek.

Az még nem házasság, de számotokra és a külvilág felé is egy jelzés, hogy komolyan gondoljátok a kapcsolatotokat.

Szerintem vele beszéld meg, úgy is neki kell megkérni ha csak nem ilyen előre megbeszélt eljegyzésre gondoltatok.

Minden jót!

üdv

2012. jún. 5. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!