Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves nő vagyok a párom 25 éves 3 évesek leszünk most nyáron, de még nem lakunk együtt. Szerintetek eljegyzés? Pasik szerint? Vagy az csak együttlakás után?
Szerintem az eljegyzéshez is érettség kell és a legtöbb férfi később érik meg rá. Persze vannak kivételek :)
Jó példa a barátnőm, szinte minden barátja 17éves korától megkérte a kezét, volt eljegyzés, meg minden de egyikből sem lett esküvő. Én úgy vagyok ezzel, hogy az eljegyzés is egy életreszóló döntés. Nekem egyszer kérték meg a kezem és a vőlegényem a férjem 7éve.
"miért ne lehetne jó házasság egy zsákbamacskából akár?"
Senki nem mondott ilyet, nem is értem a kérdésed. Minden megtörténhet, nem vagyunk jósok, ahogy gondolom te sem. Viszont általában(!) sok későbbi probléma előjön az együtt lakás alatt. Gondolom ezzel egyetértesz.
Nem kell kiforgatni mások szavait.
Szerintem teljesen felesleges úgy eljegyezni egymást, hogy nem éltetek még együtt. Az a házasság előpróbája: előbb mutassátok meg, hogy tudtok együtt élni, utána kötelezzétek el egymás mellett magatokat. Tudom, manapság az eljegyzés csak szimbólum, amit nem kell komolyan venni, de szerintem csak így van értelme.
3 év után már elég gáznak tartom, hogy nem is éltek együtt. Így eljegyzősdit játszani... hát, érdekes.
"Na mi van írigykedtek h lepontozzátok azt aki már 22 évesen el van jegyezve? Tiszta nevetségesek vagytok"
Én mondjuk nem pontoztalak le, és nem is (!)I(!)rigykedem rád. Bár nem is értem, miért gondolod, hogy bárki irigyelne olyat, aki komolytalan kapcsolatban menyasszony. Az összeköltözés nélküli eljegyzés kb. olyan komoly dolog, mint Petike és Katika ovis szerelme.
17/es.
Hihetetlen nagy marhaságot írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!