Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 23 éves nő vagyok a párom 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fanni23 kérdése:

23 éves nő vagyok a párom 25 éves 3 évesek leszünk most nyáron, de még nem lakunk együtt. Szerintetek eljegyzés? Pasik szerint? Vagy az csak együttlakás után?

Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 12:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
52%
Na mi van írigykedtek h lepontozzátok azt aki már 22 évesen el van jegyezve? Tiszta nevetségesek vagytok
2012. jún. 5. 13:18
 12/33 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem az eljegyzéshez is érettség kell és a legtöbb férfi később érik meg rá. Persze vannak kivételek :)

Jó példa a barátnőm, szinte minden barátja 17éves korától megkérte a kezét, volt eljegyzés, meg minden de egyikből sem lett esküvő. Én úgy vagyok ezzel, hogy az eljegyzés is egy életreszóló döntés. Nekem egyszer kérték meg a kezem és a vőlegényem a férjem 7éve.

2012. jún. 5. 13:19
 13/33 anonim ***** válasza:
69%

"miért ne lehetne jó házasság egy zsákbamacskából akár?"

Senki nem mondott ilyet, nem is értem a kérdésed. Minden megtörténhet, nem vagyunk jósok, ahogy gondolom te sem. Viszont általában(!) sok későbbi probléma előjön az együtt lakás alatt. Gondolom ezzel egyetértesz.

Nem kell kiforgatni mások szavait.

2012. jún. 5. 13:24
 14/33 anonim ***** válasza:
57%
Csak arra céloztam, hogy ki FOG jönni probléma, ez nem egy esetleges dolog, hanem tény. Arra gondoltam, hogy a másik hibáit nem lesz nehéz tolerálnotok, ha szeretitek egymást. Csak sokan azt hiszik, hogy az egy két év együtt lakás az garancia mindenre. Pedig messze nem.
2012. jún. 5. 13:28
 15/33 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem teljesen felesleges úgy eljegyezni egymást, hogy nem éltetek még együtt. Az a házasság előpróbája: előbb mutassátok meg, hogy tudtok együtt élni, utána kötelezzétek el egymás mellett magatokat. Tudom, manapság az eljegyzés csak szimbólum, amit nem kell komolyan venni, de szerintem csak így van értelme.

3 év után már elég gáznak tartom, hogy nem is éltek együtt. Így eljegyzősdit játszani... hát, érdekes.

2012. jún. 5. 13:28
 16/33 anonim ***** válasza:
66%
Mindenki maga dönti el, mit jelent neki az eljegyzés. Nekem személy szerint egy életre szóló döntést jelentett. ÉS a második randin már eljegyzett a férjem, micsoda hibát követett el ezek szerint! Azóta boldog házasságban élünk...hát, ilyen is van!
2012. jún. 5. 13:30
 17/33 anonim ***** válasza:
37%

"Na mi van írigykedtek h lepontozzátok azt aki már 22 évesen el van jegyezve? Tiszta nevetségesek vagytok"

Én mondjuk nem pontoztalak le, és nem is (!)I(!)rigykedem rád. Bár nem is értem, miért gondolod, hogy bárki irigyelne olyat, aki komolytalan kapcsolatban menyasszony. Az összeköltözés nélküli eljegyzés kb. olyan komoly dolog, mint Petike és Katika ovis szerelme.

2012. jún. 5. 13:31
 18/33 anonim ***** válasza:
69%
15. Gáznak tartod h nem élnek együtt? Tudod nem mindekinek futja ám lakásra v veszi meg anyuci. Lehet valameiküknek munkája sincs mert azt is rohadt nehéz kapni. Gondolod h aki évek után sem költözik össze az mind csak jókedvében nem teszi meg?? Gondolkozz már könyörgöm. Mi is már rég összeköltöztünk volna de sajnos nincsen rá lehetőségünk.
2012. jún. 5. 13:31
 19/33 anonim ***** válasza:
51%

17/es.

Hihetetlen nagy marhaságot írtál!

2012. jún. 5. 13:33
 20/33 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem együttlakás után célszerű csak eljegyzés, a pasiknak különösen kell az az érzés, hogy nem zsákbamacskát "vesznek", úgyis nehezen szánják rá magukat, hogy elköteleződjenek, az együttlakás mindkettőtöknek jó, nekünk bevált, 2 éve lakunk együtt most lesz esküvő, az összeköltözés után meg kell szokni egymást és az nem megy konfliktus nélkül, ha kibírja a kapcsolat akkor lehet továbblépni. Fiatalok vagytok még, belefér 1-2 év együttlakás előtte.
2012. jún. 5. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!