Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés! Mit gondoltok erről?
Az itt feltett kérdésekre gyakran olyan válaszok érkeznek, hogy:
- "csak akkor van értelme az eljegyzésnek, ha egy éven belül követi az esküvő"
- "ha pár éven belül nem jegyez el, nincs értelme a kapcsolatnak"
Akkor tegyük fel, hogy 21 évesen van egy jól működő 5 éves kapcsolatom. Esküvőre egyetemi tanulmányok miatt még jó ideig nem fog sor kerülni.
Ha eljegyez, az is baj, ha nem, az is baj? :)
Még egyszer hangsúlyozom, elméleti a kérdés. Én magam egyik kijelentéssel sem értek egyet 100%-osan, de kíváncsi vagyok rá, hogy ti mit gondoltok.
Szándékosan vagyok gonosz, elnézést kérek! :)
Nálunk ugyanez a helyzet. Mármint 22 évesek vagyunk, a párom még 3 évig egyetemista lesz (orvosi). Én idén végeztem, együtt vagyunk 5 éve, költözünk össze késő nyáron, ősszel...
Házasodni nem akarunk még, mert lagzit is szeretnénk, arra meg most nincs pénz. De "barátnő" státusz is túl kevés már úgy érezzük. Ezért lesz eljegyzés, majd ha lesz pénz akkor házasság is. Szerintem ezzel nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!