Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 fős családi körben tartott eljegyzés. Mit, mikor, hogyan?
A párommal tervezgetjük és a tapasztaltabbak tanácsaira lennék kíváncsi, hogy hol tartották?mennyiből hozták ki? hogyan zajlott le? miket kell beszereznünk? hogy éri meg jobban?étel, ital sütemény? hol érdemes? stb. Vagy ha leírjátok a tieteket, és az előtte való készülődést, az is sokat segítene.
(Kíméljetek attól, hogy ennek mi értelme, meg mi az az eljegyzés, nem a lánykérésről van szó)
Igazából még most kezdtük a tervezgetést és még csak ötletelgetünk, hogy hogy lenne a jó. Arra is gondoltunk hogy a nyáron egy bográcsolás keretében összejön ez a 20 ember, és akkor csak az alkoholra, üdítőre, meg az elkészítéshez a hozzávalókra lenne szükség. Szerintünk ez jönne ki a leggazdaságosabban.
Csak a párom szülei nagyon régimódiak, hagyománytisztelők és nekik ez nem tetszik:S
Meg a helyszínnel vannak problémák, hogy hol kellene. Mert nem akarjuk sem náluk, sem nálunk.
Süteményből, pogácsából, üdítőkből hogy kell kalkulálni?
Mi itthon tartottuk a lányos háznál. A kaját (sülteket, köreteket, salátákat) úgy hozattuk.-ez kb 15 ezer volt 30 adag husira. A húslevest meg pörit mi készítettük. Vettünk rövid italokat és üdítőket, sütöttünk sütiket (ez kb 10 ezer lehetett,pontosan már nem emlékszem.A sütésben én is és a sógornőm is segítettünk anyumnak.
Remélem segítettem! :)
Remélem segítettem.
Alkoholos:2ü krémlikőr, 1 Krauter likőr, 2 tálca sör, 1 Cherry, 1 Martini, 1 ü Sangria (ezekből nekünk maradt,25-en voltunk).
Üdítők: 1,5 literesek voltak, 4-4-4-4 szőlő,alma, őszi, narancs + ásványvíz 1-1 karton. (ezekből is maradt bőven)
Azt hiszem így volt kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!