Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy még csak 20 vagyok, de már vágyom az eljegyzésre, esküvőre?
Olyan sokszor elképzelem.Pár éve pedig még házasságellenes voltam.Elváltak a szüleim,lehet ezért nem láttam értelmét.Mostanában viszont sokszor ez köti le a gondolataim.A barátommal még csak két éve vagyunk együtt,szóba sem jött ez,csak annyira,hogy azt mondta,ő csak olyan 28,30évesen szeretne gyereket és nem tartja olyan fontosnak a házasságot.
Ti mikor kezdtetek el ezen gondolkozni,álmodozni?:)
Köszönöm a válaszod!
Bennem ez egy fura érzés,mert egyrészt én is korainak érzem,másrészt viszont vágyom is rá.:D
Én 21 vagyok, párom 24. 3 éve vagyunk együtt, 2.5 éve együtt élünk, közös kasszán, minden, ami kell. Még sulisok vagyunk, decemberben végzünk. Ha találunk rögtön munkát és össze tudunk annyit gyűjteni, összeházasodunk rögtön és az esküvőre egy évre jöhet a baba is.
Mi amúgy kicsit régimódiak vagyunk, el nem tudnám képzelni, hogy házasságon kívül szüljek, vagy 27-30 évesen jöjjön csak az első baba.
Nem mellesleg mi inkább úgy gondoljuk, hogy régen rossz, ha a házasság, vagy a gyerek teszi tönkre a kapcsolatot... Mi tipikusan az az állandóan kirándulós, nevetős, bulizós család leszünk, megőrizve a női és férfi mivoltunkat és próbálunk nem átmenni "anyukába" és "apukába". Remélem, így is lesz. :)
"egyrészt én is korainak érzem,másrészt viszont vágyom is rá"
Én a focival vagyok hasonlóképp, szeretek focizni, de futni utálok.
ma 19:17
merre laktok? jó lenne ilyen barátnő felénk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!