Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy még csak 20 vagyok, de már vágyom az eljegyzésre, esküvőre?
Olyan sokszor elképzelem.Pár éve pedig még házasságellenes voltam.Elváltak a szüleim,lehet ezért nem láttam értelmét.Mostanában viszont sokszor ez köti le a gondolataim.A barátommal még csak két éve vagyunk együtt,szóba sem jött ez,csak annyira,hogy azt mondta,ő csak olyan 28,30évesen szeretne gyereket és nem tartja olyan fontosnak a házasságot.
Ti mikor kezdtetek el ezen gondolkozni,álmodozni?:)
Szerintem minél előbb, annál jobb. Ahogy telik az idő, mindinkább megfárad az ember, akár férfi, akár nő. 30 felé már mindenkiben csak a hibákat látod, meg már nem is akarsz semmit.
38/f
Gratulálok,sok boldogságot utolsó.:D
Köszi a válaszokat!
Szia,
Hat, en azt mondom probald meg ne almodni ilyeneket.Eld az eleted,igaza van a parodnak.Tudom en mirol beszelek.
20 eves vagy meg, en is 21 eves voltam mikor ossze hazzasodtunk es sajnos megbantam!
Azt mondom mindenki ugy menjen ferjhez,ha meg van a sajat lakas es kulon a szuloktol.Csak ugy hazzasag es utanna gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!