Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha az eljegyzés felbontódik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az eljegyzés felbontódik, illik visszakérni a gyűrűt?

Figyelt kérdés
És számít az, hogy kinek a hibájából bontódik fel? Mert szerintem igen, ugy értem ha a csaj megcsal, adja már vissza...
2009. jún. 24. 10:22
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

10:45 Szerintem ez messze nem bunkósági kérdés, egyik oldalról sem. A megcsalást nem úgy jellemezném, hogy "bunkóság", és azzal hogy visszakéri a gyűrűt, még messze van attől a szinttől, amit vele tettek.

A gyűrű egy jelkép. A férfi szerelmének, szándékainak, közös jövőjük jelképe. A lányt már nem illeti meg, ilyen egyszerű. Ő maga döntött így, tehát mit is keres még nála? Más lenne ha másképp válnak el, bár a nőtől akkor is elvárnám, hogy magától adja vissza...

2009. jún. 24. 11:43
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
10:47 Karácsonyra láncot meg borotvát ajándékozni egy "kicsit" más, mint egy eljegyzési gyűrű. Karácsonyi ajándékot mégis ki cserélne vissza? De hogy is jön ez egy ELJEGYZÉSI gyűrűhöz?
2009. jún. 24. 11:45
 23/39 anonim ***** válasza:
59%
Hát szerintem meg igenis anyagias a kérdező. Többször hangsúlyozta ezt, pl. ő vette, zaciba adja, akkor is visszakérné, ha nem csalja meg a lány, ugyan annyit adjon a csaj mint kapjon. Ez nem anyagiasság? A lányról, akit állítólag annyira szeretett, hogy vele tervezte az életét semmit sem sem ír. Mentség nincs egy megcsalásra, de előzményei vannak. Azért ezen a kérdezőnek is elkellene gondolkodnia.
2009. jún. 24. 11:46
 24/39 anonim ***** válasza:
66%
11:11 Istenem az eljegyzési gyűrűt ne alacsonyítsa már le mindenki a szimpla AJÁNDÉK szintre! Hát Nektek ennyi jelent az eljegyzés? Ajándék a férfitől????????? Jézusom... Ez egy JELKÉP, nem egy használati tárgy, mint a már említett borotva! Mit keres a nőnél a férfi szerelmének jelképe miután megcsalta??
2009. jún. 24. 11:49
 25/39 anonim ***** válasza:
81%

Ha nem adja vissza magától, kérd nyugodtan vissza.

Főleg így, hogy megcsalt.

Nem csak a zaciba adhatod be, vannak ékszerboltok, ahol a vásárlásba beszámítják a vitt aranyat.

Egy aranygyűrű különben meg nem pár Ft, van akinek annak az ára is igen jól jön (akkor is, ha messze nem kapsz érte annyit, mint amennyiért vetted)

Örüljön az, akinek nem okoz gondot az a pár ezer Ft, és ne a másikat fikázza, hogy anyagias!

2009. jún. 24. 11:49
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kérdező, azért az sem mindegy, milyen értékű a gyűrű, mert bár én a Te pártodon vagyok/voltam, sokan kb olcsó bóvliként emlegetik, erre hivatkozva, ezért már engem is érdekelne.
2009. jún. 24. 11:51
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen mennyit ér az a fránya gyűrű? Sokan megnyugodnának, ha közölné a kérdező. Bár szerintem részletkérdés, hiszen tényleg csak egy jelkép.
2009. jún. 24. 12:00
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

11:46-os

Viszont arról megfeletkeztél, ha bármi baj van egy kapcsolatban, nem feltétlen a megcsalás a megoldás. Előbb visszaadom a gyűrűt utána futok egy másik pasi karjaiba, nem? Ha a csaj képes volt megcsalni a jegyesét, akkor viselje a következményeket, ha anyagias a kérdező, ha nem! Igaz nem ismerjük a körülményeket, de bármi is történt kettőjük között, a megcsalásra akkor sincs mentség és még a kérdező anyagi körölményeivel sem vagyunk tisztába szóval igy nagyon nehéz itélkezni!!!!!

2009. jún. 24. 12:03
 29/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De a kérdés már itt nem a megcsalásról szól, ha jól vettem észre, hanem arról, hogy hogy merem visszakérni. Ha nem csalt volna meg akkor is visszakérném, hogy miért? Ha nem adná vissza magától én kérném vissza. Egyszerűen túl büszke vagyok, nem anyagias. Ha ő venne nekem egy ugyanolyan pénzértékű akármit, akkor is visszakérném, ha magától nem adná vissza. És természetesen azt a valamit nem fogadnám el. Ebben mi a rossz? A gyűrű a szerelmünket jelképezi, és adtam neki, de ha már nincs szerelem, miért tartaná meg? Mi szüksége lenne rá? Rá is mondhatnánk, hogy anyagias. (Nem hiszem, hogy én lennék anyagias, mikor ő megcsalt és nem akarja visszaadni a gyűrűt, tehát már nem is szeret akkor minek tartaná meg? Kedves anyagias pitiáner embernek tartó válaszoló....) És mivel én dolgoztam meg érte, én választottam ki, és húztam az ujjára azzal az indokkal, hogy feleségül vegyem, gyerekeink legyenek, ne tartsa már meg, az a tisztességes, ha magától adja vissza.
2009. jún. 24. 12:07
 30/39 A kérdező kommentje:
75.000-be került, de mint mondtam az előző hozzászólásomban, nem az ár a lényeg!
2009. jún. 24. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!