Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az eljegyzés felbontódik, illik visszakérni a gyűrűt?
10.33
És, ha valaki bunkó feltétlen nekem is annak kell lennem? Ha valakivel haragban válok el, eszembe nem jutna egy sz@ros gyűrű miatt megkeresni, örülök, hogy nem látom. Szerintem megalázná magát a kérdező, ha visszakérné.
Ez mindig is egy jó kérdés. Normális emberek még ha az egyik nagyot is vétkezett nem kérnek vissza semmit.
Mindegy hogy eljegyzési vagy sem. én többször kaptam barátaimtól ékszert, és semmit nem adtam vissza. De álltalában azzal kezdtük, hogy osztozkodás, és megegyeztünk nem kérünk vissza semmit.
Pl karácsonyra kaptam a barátomtól egy nyakláncot, közel 100E Ft, én meg kb ennyi összegbe ajándékot vettem neki, pl borotvát, meg egyéb dolgokat. Ha vissza adom az ékszert, vissza adja a borotvát meg a többi dolgot. Mit csinálok egy félig használt borotvával? Szóval ez a vissza adom vissza kérem már eleve beteges.
Egy egészséges kapcsolatban mindkét fél kb egyenlö értékben vásárol ajándékot a másiknak, ha valamelyik fél alatt elszalad a ló az az ö baja.
köszönöm a válaszokat! én ugy gondolom, hogy ha nem csalt volna meg akkor is visszakérném, mert én vettem, és beadnám a zaciba. Ezt csinálnám vele. És hogy néz az már ki, hogy az előző jeggyűrűjét viseli, miközben máshoz ment hozzá egy idő után? Vagy mást jegyzett el?
(Könnyű ilyet kérdezni hogy "Mit csinálnál vele?")
és ha nem csalt volna meg? ugy mit gondoltok? csak mert én akkor is visszakérném.
(a jeggyűrű szerintem általában nem számít bele a közösen vásárolt ajándékokba, vagy azokba, amikért a csajd ad valamit, hogy ugyanannyit adjon is mint kapjon)
Szerintem nincs abban semmi rossz, hogy vissza kérnéd mindenféle képpen a gyűrűt. Ezt neki is fel kellett volna érnie ésszel, hogy vissza adja.
Én is jártam jegyben a volt párommal, és szakítás után (nem volt megcsalás, békésen váltunk el) vissza akartam adni neki a gyűrűt, de ő nem fogadta el. Mondtam neki, hogy én már nem szeretném viselni és nem szeretném őrizgetni, mert pofátlanság lenne a következő párommal szemben. Eladni nem szerettem volna és közösen elmentünk a kedvenc vízparti helyünkre és bedobtuk a Tiszába.
Ne érezd magad bunkónak, vagy anyagiasnak, mert szerintem nem erről szólt a részedről sem. Kívánom, hogy mihamarabb találj egy normális szeretetreméltó lányt! Sok Boldogságot!
26/L
Előző vagyok!
Még annyit elfelejtettem írni egyes hozzászólóknak, hogy a jeggyűrűt nem úgy kell nézni, mint egy ajándékot, hanem az egy olyan eszköz, ami megpecsételi a szerelmeteket. Ha már nincs szerelem, akkor nincs mit szimbolizálni vele. Az az anyagias aki nem adná vissza, elvégre a szerelme jeléül adta. Érdekes gondolkodás, és ráadásul szegény kérdezőbe is belesulykolnátok a hülyeséget. Igen is jól tette, hogy visszakérte és onnantól kezdve azt csinál vele amit akar.
Nem biztos, hogy viselné az előző jeggyűrűjét, lehet, hogy ő is beadná a zaciba. :) A lányban kellene legyen annyi jóérzés, hogy visszaadja. Ha nincs, akkor hagyd a fenébe. Ami engem illet: én semmilyen esetben nem kérném vissza a gyűrűt. Lány vagyok, így megpróbálnám visszaadni, mert így tartom helyesnek. De hogy én menjek, és visszakérjem... Azt már nem. A büszkeségem többet ér 5 gramm aranynál. Kedves kérdező, elég anyagiasnak tűnsz... Függetlenül attól, hogy megcsalt-e vagy sem, én nem aláznám meg magam azzal, hogy visszakérjem a gyűrűt, ha magától nem adja. Rangomon alulinak tartom.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!