Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az eljegyzés felbontódik, illik visszakérni a gyűrűt?
Jogos a kérdés!
De mit csinálsz vele? Elrakod és a következő lány kezét is ezzel kéred meg?
Illeni nem illik, legalábbis elkérni. Visszaadni viszont szerintem igen.
DE!
Ha megcsalt, nyugodtan kérd csak vissza. Minden jogod megvan hozzá.
L/22
10:26
Az is pénz. Nehogy már a csaj keressen vele, miután megcsalta.
Jogos a kérdés.
Bennem biztos lenne annyi, hogy magamtól adnám vissza. Ha a lányba nincs ennyi az elég szomorú. Viszont szerintem h.ülyén jön ki, hogy odamész és visszakéred, én biztos nem tenném. Mit kezdessz azzal a gyűrűvel?
Én nem csaltam meg a férjem, de mikor váltunk, önként odaadtam a gyűrűket (jegygyűrű+kísérő). Egy szóval sem szabódott. Amit én adtam pecsétgyűrűt neki, azt viszont soha többet nem láttam.
Én így láttam etikusnak, hogy visszaadom.
Mondjuk ciki volt, mikor megismertem a kísérőgyűrűt a következő menyasszonya kezén. De ez már nem énrám volt jellemző...
Szerintem visszaadni illene, ha kizárólag a férfi vette a gyűrűket (nem pedig közös pénzből). De ha magától nem adja vissza, én érezném magam hülyén, hogy néhány gramm aranyért kuncsorogjak egy olyan nőnél, aki megcsalt. Legyen vele boldog. De én ilyen vagyok, nem kell rajtam elindulni. :)
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!