Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan születendő kislányomnak az Avram keresztnevet szeretném adni. Engedélyeznék? Nem találtam az utónévkönyvben.
Figyelt kérdés
Szóba jöhet még a : Fatima, Kamilla, Csilla, Tünde, Amina, Lili, Lilla nevek. De legjobban az Avramot szeretnénk. Engedélyeznék? Vagy, hogy lehet kérni az engedélyeztetését? Amúgy nektek tetszik ez a név? :)2009. jún. 21. 20:52
21/45 anonim válasza:
Szerintem szépen hangzik,de a gyerekednek az a legjobb, ha a legsemlegesebb nevet adod, nem tudhatod milyen lesz. esetleg nagyon vicces, néha szánalmas helyzetek alakulhatnak ki. Az hogy férfi név elég kellemetlen, de pl az Andrea itthon női, olaszországban férfi, szóval van ilyen.. De a helyedben inkább azt nézném, hogy szép is legyen és ne is cikizhessék vele, meg ne érezze magát miatta kellemtlenül.Tehát: Kamilla, Csilla, Tünde, Lili, Lilla oks. de a Fatima és az Amina szép,de nem jó ötlet. Vedd figyelembe, hogy ez nem önkifejezés, hanem egy új ember elkövetkezendő életének egy fontos része;)
22/45 anonim válasza:
Az Avram nem férfias, hanem férfi név. Magyarul Ábrahám.
23/45 anonim válasza:
velemenyem szerint nem szep a nev es ferfi nev miert adnad a lanyodnak.
ha mindketten magyarok vagytok, miert nem valasztotok abbol amit felsoroltal, gyonyoru a Lili es mindenhol megertik a vilagban.
de a ti dontesetek.
halas vagyok az edesanyamnak a nevert amit kaptam, egyszeru de nagyon szeretem, es mindenhol megertik.
nora voltam
24/45 anonim válasza:
Én az ilyen szülőknek még a gyereket se engedélyezném! Mindenki írja, hogy rossz lenne a gyereknek, de mintha 'meg se hallaná'. Remélem neki is valami ilyen neve van!
Szerintem hívd a kislányt Zoltánának, Zolika biztos szeretni fogja majd a focit
25/45 anonim válasza:
Ha mindenképp valami ilyen nevet akarsz ott az Avril... ezt engedélyeznék is. Az Avramot nem.
26/45 anonim válasza:
Ha mindenáron ki akarsz cseszni szerencsétlen gyerekkel akkor add neki az Avram nevet lány létére fiúnévvel biztos meg fog dicsérni érte ha felnő....Ennyi ésszel szabadlábon..Ha meg nem tetszenek a hozzászólások egyszerű: ne kérdezz hülyeséget.
27/45 A kérdező kommentje:
Olaszországban pl. az Andrea férfi név, itthon Női. Szóval országonként változó.. :)
2009. jún. 22. 21:25
28/45 anonim válasza:
Igen, olaszban az Andrea férfi név, mi meg magyarok vagyunk és nálunk az Avram nem is létezik. (Engedélyeztetni kéne előbb talán...) Jó lenne ha magyar nevet adnátok a gyereknek, ha feltűnni akar majd idővel változtathat rajta. Miért akarod mindenáron hogy kinézzék a gyerekedet, neadj' isten csúfolják a neve miatt??? A család amúgy mit szól a beteg ötlethez? Egy külföldön férfinévnek számító nevet kap a kislány.. Gratulálok.
29/45 A kérdező kommentje:
Miért kéne magyar nevet adnom neki? Úgysem magyarországon fog felnőni, mert megszületik, és mihamarabb külföldre szeretnénk költözni!
2009. jún. 23. 14:03
30/45 anonim válasza:
De ha az Avram keresztnevet kapja a kislány,ami külföldön férfi név akkor gondold végig azt,hogy mennyit fogják csúfolni szegénykét a neve miatt.És gondolom te se örülnél annak,ha férfi neved lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!