Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan születendő kislányomnak az Avram keresztnevet szeretném adni. Engedélyeznék? Nem találtam az utónévkönyvben.
az Avram az Ábrahám (Biblia) román megfelelője
valószínűleg más nyelveken is ez a formája ismert
Avram Iancu-roman ismert ember, en biztosan nem adnam neki ezt a nevet...nem csak mert roman...de csunya szerintem akkor mar inkabb Tunde.
de egy nevet olyan nagyon hamar nem engedelyeznek azt kulon kerni kell, hosszas
Nekem az Amina név nagyon tetszik, mintha egy tündér neve lenne, és hát ez az Avram annyira.. Gonoszosnak hangzik..
Meg hát, a jövőjére nézve sem valami fényes..
Hat ez jo! Nem is tudtad hogy ez egy ferfi nev? Meg jo hogy feltetted itt ezt a kerdest. Nem tudom miert lett lepontozva az aki meg linket is kuldott, es faradozott azon hogy te megtudd hogy ez a nev nem is noi hanem ffi nev.
Az anyakonyvvezetohoz menjel be es o megmondja neked hogy ezt a nevet adhatod-e vagy sem.
Amugy nekem sem tetszik ez a nev, most hogy igy megkerdezted tolunk is.
Inkabb egy lagyabb kislany nevet valasszal, a Csilla es a Lili es nagyon kedves nevek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!