Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan születendő kislányomnak az Avram keresztnevet szeretném adni. Engedélyeznék? Nem találtam az utónévkönyvben.
Figyelt kérdés
Szóba jöhet még a : Fatima, Kamilla, Csilla, Tünde, Amina, Lili, Lilla nevek. De legjobban az Avramot szeretnénk. Engedélyeznék? Vagy, hogy lehet kérni az engedélyeztetését? Amúgy nektek tetszik ez a név? :)2009. jún. 21. 20:52
1/45 anonim válasza:
Az Avram tudtommal férfinév. Van egy ilyen énekes is, youtube-on utána tudsz nézni: Avram Russo
2/45 anonim válasza:
Itt a teljes választék. Az ebben nem szereplő nevek anyakönyvezésének engedélyezését az MTA Nyelvtudományi Intézetétől kell kérni.
3/45 anonim válasza:
ne csessz ki a gyerekeddel. Gondolj bele ha felnő, vagy ha még nem is nő fel és bárhol(hivatalban, suliban, stb) megkérdezik a nevét: "Avram" micsoda? azt hogy írják? hidd el csak a szívás lesz szegénynek. Csomószor rosszul fogják írni, stb...
4/45 anonim válasza:
Lili és a Lilla tetszik a nevek közül:) Az Avram szerintem nem szép név, de a ti döntésetek!
5/45 anonim válasza:
Mi lenne a vezetékneve, ha szabad ilyet kérdezni?
6/45 anonim válasza:
Olyan mint egy légitársaság neve. Csúnya.
7/45 anonim válasza:
egyetértek a 21:00-ás hozzászólóval
nekem sem tetszik ez a név
szerintem a Tünde vagy a Lilla sokkal szebb és aranyosabb is :)
8/45 anonim válasza:
Miért akarsz férfinevet adni a lányodnak? Nem engedélyeznék. Meg ez a gyerekkel is kicseszés lenne, erre még nem gondoltál? Egyik az hogy fiatalabb korában ki sem tudja még mondani, aztán később mindenki emiatt szívatja majd, hát marha jó lenne neki...
9/45 anonim válasza:
előző vagyok és szerintem férfiasan is hangzik
10/45 anonim válasza:
Csak remélni tudom hogy azért akarod így nevezni mert külföldi az egyik szülője vagy külföldön éltek. De szerintem van másik név ami ennél sokkal szebb, nekem a Fatima is tetszik. Én meg egyébként Csilla vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!