Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elszeretném jegyezni a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszeretném jegyezni a barátnőmet. Ötletek, tippek a lánykérésre?

Figyelt kérdés

26 éves fiú vagyok, sok éve együtt a párommal. Szeretném megkérni a kezét, gyűrű meg van, azt vettem meg, amit együtt nézegettünk a kirakatban. Ezek már karikagyűrűk, viszont nem tudom, hogy vegyek-e kisérő gyűrűt. Szerintem felesleges, de igazából megérdemli, és ha jól ismerem akkor neki is tetszene.

Azt nem tudom, hogy hogyan kérjem meg a kezét. Ilyenről soha nem beszéltünk, barátnőivel tudom hogy nem beszélnek ilyenről.

Egyszerű, de mégis romantikusra gondoltam. Nincsenek nagyon extra igényei semmiben, neki nem az a lényeg. Mindenképpen kettesben legyünk. Aztán majd bejelentjük a szülőknek, hogy eljegyeztük egymást.

Légyszi irjatok pár tippet, vagy ha van valami akkor kérdezzetek, válaszolok, és talán sikerül kitalálni valami szépet...

Előre is köszönöm!

Fiúk, és lányok is válaszoljanak, korotokat irjátok oda légyszi

2009. jún. 20. 21:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

barátnőmet a plitvicei tavaknál jegyezték el,gyönyörű volt:):)(énis ottvoltam velük,csak mi külön mentünk a haverokkal.persze külön szállodába)és jött újságolni,hogy nagyon tetszett neki,és hogy menyasszony:)

mi épp túráztunk a párommal szlovákiában ,a szlovák paradicsomban..nagy hegyek,majd kiköptem már a tüdöm,amikor azt mondta ebéd idő van,nem ártana megkajálni...pont felértünk a hegy legtetejére:)kiterítettem a plédet...elővettem a kaját,elfordultam ugye mig kicsomagoltam,stb.amikor azt vettem észre,hogy térdel..meg a kezében van egy szál frissen tépett vmi kis vadvirág..nézek..erre megfogta a kezem,és megszólalt,hogy hozzá megyek e feleségül:)ááá:)még jóó:)szerintem ha van rá lehetőséged,mindenképp vmi szép természeti környezet legyen a helyszín,...csak vigyázzatok,én majd leszédültem a boldogságtól;)de nekem felejthetetlen a több száz méter magas,a csodás levegő,és a táj,nameg hogy épp abban a pillanatban lettem menyasszony:)kis pillangók szálltak...:)(ja én még előtte a cipőt is ledobtunk,tök kényelmes volt:D)este pedig megvolt a romantikus éttermes veezió,csodás volt:)sok bátorságot neked,és boldogságot nektek együtt:)ja kaptam kísérőgyűrűt is,nem vártam el,de nagyon nagyon jól esett,hogy míg menyasszony vagyok van kis köves eljegyzési gyűrűm:)

2009. jún. 22. 13:48
 22/26 anonim ***** válasza:
Engem még nem kért meg a párom de már emlegette.Én nagyon várom már és remélem minél elöbb megtörténik.Nem azért,hogy sűrgesem de várom,mert nagyon szeretem és vele szeretném leélni a életemet.Serintem is legyen romantikus és mindenkép kettesben legyetek,mert ez olyan meghitt pillanat.Mindegy,hogy természetben vagy nem de az a pillanat csak atiétek legyen.Sok boldogságot nektek!
2009. jún. 22. 15:15
 23/26 A kérdező kommentje:

Azt hiszem Plitvice lesz a nyerő. Márcsak meg kell várni, hogy a kedvesemnek mikor lesz szabadsága... Már nagyon várom. Remélem mielőbb mehetünk.

Azt hogy Plitvicén belül hol, azt majd ott dől el. Épp egy aktuális pillanatban... Azt hogy mit fogok mondani, azt sem tervezem el előre, mert ott úgysem jutna eszembe. Amúgy sem vallana rám, hogyha valami betanult szöveget mondanék. Szerintem neki is jobban fog tetszeni, ha ott akkor is magamat adom.

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!

2009. jún. 22. 20:20
 24/26 anonim válasza:

Látom, hogy régi a kérdés, de leírom, én mit gondolok, hátha később valaki rákeres a témára:)

Szóval, én úgy csinálnám, persze, csak, ha tudom, hogy olyan a lány, akinél bejön, hogy nagyon, de nagyon kedves vagyok hozzá, ki nem mondom, de éreztetem vele, hogy tovább szeretném léptetni a kapcsolatunkat, romantikus vacsorákra vinném, és nagyon udvarias lennék vele, egészen addig, amig nem látom rajta, hogy alig várja, hogy megkérjem. Ekkor előhozakodnék a dologgal egy romantikus pillanatban: Kicsim, nem tudtam, hogy kezdjek hozzá a dologhoz, ez mindkettőnk számára óriási lépés, de én eldöntöttem, hogy ezt akarom. Vettem egy eredeti, dedikált golflabdát(vagyakármit, ez csak az eszembe jutott) és fognék egy cipősdobozt, raknék bele vmi nehezet, meg rózsaszirmokat, és végül a gyűrűt, így nagy meglepetés lehet.:D

2010. aug. 10. 15:25
 25/26 anonim válasza:
Sziasztok! mivel elég régi a beírás gondoltam megkérdezem hogy hogy sikerült a lánykérés?nekem már volt egy itthon:D tudtam hogy készül vlmire mert nagyon ideges volt...láttam rajta és tudtam is róla... szeretnék egy másikat vlmi szép romantikus helyszínen és már megbeszéltük hogy mikor..és szeretném ha lenne róla kép..vlki fényképezne...nincs vlmi ötletetek? h hol? jah 19 éves vagyok:) és lány:D
2010. szept. 23. 21:43
 26/26 anonim válasza:
Az én kezemet úgy kérte meg a vőlegényem, hogy vannak azok a rágó meg kulcstartó adagolók vagy mi amibe pénzt kell dobni és el kell fordítani. Nagyon szeretem azokat:) amióta együtt vagyunk és bármikor elsétáltunk mellettük mindig vettem valamit. Egyik nap sétáltunk az egyik kedvencem mellett amire persze ráírta mókából egy szívecskébe a nevünket és persze meg kellett állni, hogy vegyek egyet és amikor kinyitottam a kis golyót benne volt a gyűrű és ő csak nézett rám a kérdést meg láttam a szemében.:)
2011. febr. 7. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!