Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elszeretném jegyezni a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszeretném jegyezni a barátnőmet. Ötletek, tippek a lánykérésre?

Figyelt kérdés

26 éves fiú vagyok, sok éve együtt a párommal. Szeretném megkérni a kezét, gyűrű meg van, azt vettem meg, amit együtt nézegettünk a kirakatban. Ezek már karikagyűrűk, viszont nem tudom, hogy vegyek-e kisérő gyűrűt. Szerintem felesleges, de igazából megérdemli, és ha jól ismerem akkor neki is tetszene.

Azt nem tudom, hogy hogyan kérjem meg a kezét. Ilyenről soha nem beszéltünk, barátnőivel tudom hogy nem beszélnek ilyenről.

Egyszerű, de mégis romantikusra gondoltam. Nincsenek nagyon extra igényei semmiben, neki nem az a lényeg. Mindenképpen kettesben legyünk. Aztán majd bejelentjük a szülőknek, hogy eljegyeztük egymást.

Légyszi irjatok pár tippet, vagy ha van valami akkor kérdezzetek, válaszolok, és talán sikerül kitalálni valami szépet...

Előre is köszönöm!

Fiúk, és lányok is válaszoljanak, korotokat irjátok oda légyszi

2009. jún. 20. 21:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy hatalmas csomagot adott, amit színes rózsaszirmokkal bélelt ki: a közepén volt egy kisebb csomag, abban voltak a karikagyűrűk. Kísérő nem volt, de nem is vágytam rá.
2009. jún. 20. 21:22
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Hopp, kiegészítés: 28/N
2009. jún. 20. 21:22
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

nekem csak kísérő volt és előre tudtam hogy lesz...egy olyan helyen volt ahol sokat randiztunk.

20/l

2009. jún. 20. 21:24
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Engem meg nem jegyeztek el,meg csak 17 vagyok,de uncsim ugy jegyezte el a mar feleseget,hogy elvitte vacsorazni es atnyujtotta neki a kis ekszeres dobozkat,amibe egy muanyag kis gyurut tett,poenkent(ok ilyen humorosabb par),aztan pedig jott a pincer 2 pohat pezsgovel es az egyik pohar aljan ott volt a valodi gyuru:D..sztem az romantikus volt.Amennyiben a baratnod nem erti ,,annyira'' a poent ne probalkoz a muanyag gyuruvel,de az mindenkepp romantikus,hogy a pezsgospohar aljan van a gyuru+egy romantikus gyertyafenyes vacsora:D

de barhogy is tortenjen az eljegyzes kivanok nektek sok boldogsagot:D

2009. jún. 20. 21:27
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szülinapom előtt úgy csinált, mintha nagyon titkolózna. Természetesen eszembe jutott a lánykérés, ami aztán nem történt meg. Hanem rá pár napra mentem haza, és térden állva fogadott az előszobában, gyűrűvel a kezében. Na, ez volt az igazi meglepetés! :) Én is csak karikagyűrűt kaptam.

28/N

2009. jún. 20. 21:28
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld el, engem ott jegyzett el a barátom, ahol legelőször láttuk meg egymást, ill. ahol az első randink volt, mert addig nem láttuk egymást: egy buszmegállóban:) Lehet furán hangzik, de nagyon meghatárizó volt mindkettőnk életében az a hely és pillanat, nagyon jól esett az ötlete:) Ha lehetne, ott tartanánk az esküvőnket is:) Szerintem jó hely az alső randi színhelye. Hát ha szerinted szeretne kísérő gyűrűt, akk vegyél neki, minden nő örülne neki igazából hidd el!
2009. jún. 20. 21:32
 7/26 A kérdező kommentje:
érti a viccet, nagyon sokat poénkodunk, de ebből ha lehet kiszeretném hagyni, mert ezt olyan romantikusra tervezem
2009. jún. 20. 21:36
 8/26 A kérdező kommentje:

rózsa szirom, meg gyertya jó ötlet lenne, csak az a bajom, hogy még nincs meg a közös lakásunk, és ilyet nem szeretnék se az én szüleim se az ő szülei házában...

valami olyat kell kitalálnom ami "terepen" van...

2009. jún. 20. 21:38
 9/26 A kérdező kommentje:

Sokat utazunk együtt, több helyen is lehetne rá lehetőség.

gondoltam hogy esetleg balatonon, vagy pesten széchényi fürdőben, vagy valamelyik dunántúli városban. szeretünk utazgatni, sok hely szóba jöhet

2009. jún. 20. 21:42
 10/26 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is tetszik az első randi helye!De ha írnál az emailemre akkor megköszönném!
2009. jún. 20. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!