Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátomat elszeretném hívni...

Barátomat elszeretném hívni hozzank hétvégén. Hogy adjam be anyumnak?

Figyelt kérdés
2 honapja vagyunk egyutt,szeretjuk egymast meg minden én már voltam náluk,de anyum nemis igazan tudja,h van baratom :S
2009. ápr. 1. 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:
38%

Mondd meg neki. (Lerajzolni valószínüleg nem tudod)

Nem értem, hogy miért kéne bármit "be kéne adni".

2009. ápr. 1. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Anya! A hétvégére elhivtam a barátomat. - igy
2009. ápr. 1. 13:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Anya, egyre komolyabbra fordul a dolog ezzel a sráccal, fontos nekem, szeretném ha megismernétek, kivel töltöm a szabadidőm nagy részét. Ha jól reagálja le, akkor örülni fog, hogy bemutatod.
2009. ápr. 1. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Verzió 1: (anyuci rendes kislányának)

Képzeld anya, van egy fiú, akivel kezd kibontakozni valami. Ne haragudj, hogy eddig nem szóltam róla (addig nem is akartam, míg komolyabbra nem fordult??). Szeretném, ha te is megismernéd. Sorold fel a jó tulajdonságait. Mit szólnál a hétvégéhez?

Verzió 2: (laza anyuci kislányának)

Anyu! Mi a programod hétvégére? Nem akarod megismerni a barátomat?

Verzió 3: (nemtörődöm anyuci kislányának)

Anyu! Jön a barátom. Elmész vásárolni?

Verzió 4: (mesélő anyuci furfangos, türelmes kislányának)

Anya! Te az én koromban mivel töltötted a szabadidőd? Ha nem tér rá előbb-utóbb a fiúkra, akkor tereld rá a szót. Ne izgulj, ha két kérdésed között eltelik néhány óra a nosztalgiával. Majd a végén megkérdezheted, hogy: Anyu, te mit kérdeztél a mamától, mikor először el akartad hívni a barátodat, és nem tudtad, hogy mit mondj neki?

2009. ápr. 1. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Mond azt h átjön hozzád a hétvégn egy fiu,akivel lehet h járni fogtok. Most még csak randizgattok,meg ilyenek,és gondoltad áthívod...
2009. ápr. 1. 16:01
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszi minenkinek :)
2009. ápr. 1. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!