Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon buta voltam és nem vettem észre hogy azt akarja hogy kérjem meg a kezét! Hogy szerezhetném vissza őt?
1 évet voltunk együtt a barátnőmmel,azt hiszem azt akarta hogy kérjem meg a kezét,nem figyeltem a jelekre és csak magammal voltam elfoglalva..Nagyon szeretett engem és szerintem még most is szeret,úgy ahogy én is őt,erre is csak később jöttem rá hogy mit is jelentettem neki és hogy ő mit jelentett nekem.Nagyon sokszor célozgatott,de én nem vettem észre és elsiklottam dolgog felett,vagy nem voltam elég figyelmes.1 hónapja ott hagyott,semmi indok,azt sem mondta hogy nem szeretlek,nem mondott semmit,csak annyit hogy hagyjam békén őt.Próbálkoztam nála pár nappal ezelött,de el lettem hajtva a francba,azt mondta felejtsem el őt örökre.Nem értem,mert igazából semmi olyan dolog nem történt amiért örökre el kellene őt felejtenem,nem csaltam meg soha,figyeltem rá,foglalkoztam vele,bár sokszor az volt a baja hogy túl sokat foglalkozok vele,amikor nem akkor meg az..
Vissza szeretném őt kapni,de nem tudom mit tegyek..?Várjak hátha majd jelentezik vagy próbálkozzak én nála majd 1-2 hét múlva.Nincs senkije,neki se és nekem se.Kicsit olyan a dolog mintha egymásra várnánk..csak még dő kell neki.Legyek türelmes és várjam amíg ő jelentkezik vagy majd én keressem?Úgy érzem még nincs lezárva a dolog és hogy van dolgunk egymással..
Figyu, megfájdult a fejem mig ezt végigolvastam. Mi vagy te, valami lány?
Azt ajánlom ne szerelmesfilmeken szocializálodj, hanem a való életben, összefolyik az agyadban ez a két világ.
27 éves vagy, munkával, rendezett körülményekkel, ma ez ebben az országban majdhogynem gazdagságnak számit. Ha igy nem kellesz neki akkor b@ssza meg magát, kit érdekel, nincs erre idő, ez az egész túl rövid ahhoz hogy itt igy nyavajogj.
Neked értéked van ezt nem árt ha tudod magadról, igy ne add magad olcsón, hogy ezt ő nem tudja vagy nem becsüli az már legyen az ő dolga, te csak annyit mondj: viszlát.
És fejezd be a nyavajgást!
"Fiamból idegbeteg lett, nem bírta a váltásokat,
és elnézem az unokámat, látom, hogy gyönge alak,
hogy lesznek ezek túlélők? Valami itt korcsosul.
Kérdezném, hogy száz év múlva ki tud majd itt magyarul?"
12-es vagyok ismét.
Miért nem jó, ha manipulálnak, vagy játszmáznak? Ez lehet kérdés? Hát, elég sok van még előtted, ha erre nem tudod a választ. Ne légy ennyire naiv, kérlek! Rendes fiúnak tűnsz, de a rendességed ne a hülyeségbe torkolljon!
Nyilván azért nem jó, ha manipulálnak, mert akkor nem beszélhetünk kölcsönös szeretetről. Ha szeret valaki, igazán szeret, az nem akar manipulálni. Manipulálni, annyit jelent, hogy érdekből van veled.
Játszmázni meg annyit jelent, hogy nem őszinte. Pszicho játékokat játszik veled a való életben, hogy elérje a célját. Soha nem a te érdekedet fogja nézni, hanem csak a sajátját. Végül, ha idővel mégis kiállsz majd magadért, akkor meg minden rossznak te leszel az oka. Ez is a játszma része.
Azok után, amit később írtál, ez még inkább megerősít engem. Sajnálom.
"Bár igaz ő fiatal,de komolyabban gondolkodik a korosztályánál."
Nem gondolkodik komolyabban,sőt le van maradva,kb. egy 8 éves szintjén. Ha valaki érett egy tartós kapcsolatra és egy esetleges házasságra,az nem így zárja le a dolgait. Nem szakítunk sms-ben,e-mailben és telefonon,ha valami nem tetszik azt megmondjuk,teszünk a kapcsolatért,kommunikálunk és a legfontosabb elmondjuk,hogy miért akarunk kilépni a kapcsolatból.
Ez az szakításnak nem nevezhető izé,amit a lány csinált borzasztó gyerekes. Te pedig tepersz,hogy visszakapd és rá akarod alapozni a jövődet,mikor az első komolyabb konfliktusnál úgy ott hagy,mint eb a szaharát? Ne haragudj,de ha neked ez a lány kell,akkor csak annyit tudok mondani,hogy: megérdemled.
tegnap 22:49
Félre érted!!Én nem azt kérdeztem hogy MIÉRT NEM JÓ ha játszmázik..Azt kérdeztem hogy az MIRE JÓ neki?Vagy is mit akar elérni vele és mi lehet a célja a játszmázással..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!