Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon buta voltam és nem vettem észre hogy azt akarja hogy kérjem meg a kezét! Hogy szerezhetném vissza őt?
1 évet voltunk együtt a barátnőmmel,azt hiszem azt akarta hogy kérjem meg a kezét,nem figyeltem a jelekre és csak magammal voltam elfoglalva..Nagyon szeretett engem és szerintem még most is szeret,úgy ahogy én is őt,erre is csak később jöttem rá hogy mit is jelentettem neki és hogy ő mit jelentett nekem.Nagyon sokszor célozgatott,de én nem vettem észre és elsiklottam dolgog felett,vagy nem voltam elég figyelmes.1 hónapja ott hagyott,semmi indok,azt sem mondta hogy nem szeretlek,nem mondott semmit,csak annyit hogy hagyjam békén őt.Próbálkoztam nála pár nappal ezelött,de el lettem hajtva a francba,azt mondta felejtsem el őt örökre.Nem értem,mert igazából semmi olyan dolog nem történt amiért örökre el kellene őt felejtenem,nem csaltam meg soha,figyeltem rá,foglalkoztam vele,bár sokszor az volt a baja hogy túl sokat foglalkozok vele,amikor nem akkor meg az..
Vissza szeretném őt kapni,de nem tudom mit tegyek..?Várjak hátha majd jelentezik vagy próbálkozzak én nála majd 1-2 hét múlva.Nincs senkije,neki se és nekem se.Kicsit olyan a dolog mintha egymásra várnánk..csak még dő kell neki.Legyek türelmes és várjam amíg ő jelentkezik vagy majd én keressem?Úgy érzem még nincs lezárva a dolog és hogy van dolgunk egymással..
10-esnél a pont.
Szerintem is lehet más ok a szakításának.
Szerintem mondd el neki, amit itt most leírtál. Hogy nem gondoltad, hogy ezt várja tőled. Vak voltál stb. Majd kérd meg egyúttal rögtön a kezét.
Ha óckodik, van más oka is a szakításnak. Ha nem, és extraboldog, akkor talán szerencséd van.
Ha viszont óckodik, az azért is aggodalomra ad okot, mert lehet, hogy játszmázik, vagyis kéreti magát. Az pedig hosszútávra nem túl jó jel. Ez esetben így próbál manipulálni, s kihasználja a szerelmed. Ez esetben én elgondolkoznék a közös jövőn helyedben.
Szóval ülj le vele, mondd el neki mit gondolsz erről, kérd meg a kezét, ha tényleg vele akarsz élni, s várd, mit válaszol, s hogyan reagál.
Még jó is kisülhet ebből.
Ha viszont óckodik, az azért is aggodalomra ad okot, mert lehet, hogy játszmázik, vagyis kéreti magát
Nem te vagy az egyedüli aki ezt mondta..miért gondoljátok ezt hogy játszmázik?És ha tényleg ezt teszi akkor miért és kéreti magát?Vagy is mit akar ezzel elérni?Hosszú távon miért nem jó?Ha tényleg beadja a derekát akkor miért nem jó hosszú távon?Minden nő játszmázik..
Ez esetben így próbál manipulálni, s kihasználja a szerelmed
Na jó,de még is mit akar ezzel elérni?
ma 20:43
Nem talált senkit,azt tudom biztosra hogy nincs senkije..
Ha szeretne,akkor nem hagyott volna ott minden magyarázat nélkül.
Nyilvánvalóan manipulálni akar.
Arra vár,hogy könyörögj neki és kérd meg a kezét.
Ha az apja manipulálja,nincs saját keresete,akkor szabadulni akar otthonról,és a házasság biztos megélhetést jelentene neki.
Okosabban teszed,ha nem keresed és nem vársz rá. Főleg ne vedd feleségül. Hacsak nem akarsz egy-két év múlva elvált ember lenni,és esetleg még tartásdíjat is fizetni.
Bármennyire is szereted,ebbe nem halsz bele. Kell egy kis idő,mire túljutsz rajta,és találhatsz egy olyan lányt,aki valóban szeret.
ma 20:51
Így van.nincs saját keresete..az apja tartja el.Azt hogy szeret e nem tudom,amikor együtt voltunk akkor úgy éreztem hogy igen és éreztette is ezt velem.Szeretni szeretett ebben biztos vagyok.Én már akkor mondtam neki hogy nagyon rossz irányba megy el,életében összesen 3 hónapot dolgozott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!