Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolta meg magát?
Hűű, látom itt nagyon megy a lepontozás, de nem nagyon zavar.
Abban a cipőben jársz, amiben a barátnőm: itt már mindenki férjhez ment én is azt akarom. Tudod: ha a szomszéd új kocsit vesz, akkor én is!!!
Én elhiszem, hogy te is családot szeretnél, de azért sztem -attól hogy nő vagyok megpróbálom a másik szemszögéből nézni - annak is lehet oka a szülei véleményén túl is, hogy eddig nem vett el.
Tudni kell , ki hol jár? Hát jobb esetben nem kell beszámoltatni a másikat. Elmondja az magától is. Meg közbe is jöhet valami - pl. nő létemre nálunk én vagyok a pontatlanabb, mert kötetlen a munkám- de az a helyzet, hogy feltatálták a mobiltelefont, felhívom és szólok, hogy bocs, kincsem, még beesett egy ügyfél, de kb. fél hatra azért remélem hazaérek. és kész.
Ugyanez az én páromnál. Tervezünk, tervezünk, de bármi közbejöhet. Este vacsi közben, vagy a teraszon üldögélve elmondjuk a másiknak, ki mit intézett, kivel találkozott, mit hallott...ez a párkapcsolat.
De én mondjuk nem is erőltettem a házasságot,pedig 33 éves voltam. Gondoltam, majd szól, ő a pasi... és szólt. A szülőknek meg nem volt beleszólásuk egyik oldalról sem.
Volt egyébként ilyen barátom, hogy megbeszéltük, hogy jön, vártam, semmi... két nap múlva előjött, hogy jaj-neki ez meg az közbejött. Egy -két ilyen alkalom után eltanácsoltam. Azt tartom, akinek fontos vagyok, az ilyet nem tesz. Ha meg nem vagyok fontos, kár erőltetni.
Más az, hogy megadod a másiknak a szabadságot, és megint más, ha semmibe veszed.
Tudomásul venni, ha szól, hogy szeretne a haverjával/barátnőjével inni egy sört = szabadság megadása.
Nem szólni, nem telefonálni, amikor a párom terített asztalnál vár = lesz.rni a fejét.
Más engedélyért pitizni a párunknál, és más szólni neki, hogy hova megyek és miko rjövök haza.
Köszi, hogy ennyien válaszoltok! Sokat segít.
És igen én is azt gondolom természetes, hogy elmegyünk a barátainkkal, vagy töltünk időt egyedül, vagy hasonlók, nem is mondom, hogy ne mennyen, csak szóljon. Ennyi. Szerintem az a noprmális kapcsolat, ahol mindent megtudnak beszélni és érdeki a másikat, hogy mi van veled, s viszont is!
Az én volt pasim is egyszer ezt vágta a fejemhez(egy veszekedés során,hogy fájdalmat okozzon),hogy ő nem fog elvenni feleségül,pedig nem is kérte tőle senki és nem is mentem volna hozzá:-DDDDDDDD Azóta van egy 3 hónapos kisbabám,egy boldog párkapcsolatom és még mindig nem vagyok feleség:-DD Nem vagyok egy házasságpárti,de most már ellene sem lennék,egész egyszerűen nem tartom fontosnak,nem ez tart össze két embert.
Szerintem sem illetek össze,legalábbis az én tapasztalatom szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!