Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Milyen lenne az "álomlánykérés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lenne az "álomlánykérésetek"?

Figyelt kérdés
Hogy képzelitek el álmaitok lánykérését és az eljegyzést? Hol, milyen körülmények között, egyedül vagy társaságban?
2012. febr. 29. 16:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%
Én viszont nő létemre nem bírom a romantikát, én speciel jobban örülnék valami poénos vagy vagány dolognak.
2012. febr. 29. 18:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
én mindenfélét elképzeltem már az Eiffel toronytól tengerpartig mindent. Aztán már évek múlva azon kaptam magam, hogy számomra a spontán lánykérés lenne szép, nem a túltervezett :) nekem az lett volna, hogy este fekszem az ágyban, alszom és amikor hazajön (esti műszakban dolgozott akkor), húzza az ujjamra a gyűrűt, miközben mellettem fekszik :) aztán majdnem így lett, a különbség, hogy én az ágyon feküdtem, nem aludtam, inkább csak lustálkodtam, és mivel sehogy nem tudott kirobbantani az ágyból, hogy elővegye a gyűrűt, végül kínjában letérdelt az ágy mellé és úgy kérte meg a kezem :) de nekem így volt tökéletes :)
2012. febr. 29. 18:48
 13/22 anonim ***** válasza:
84%

Nekem kétféle elgondolásom is van :D :))))

Az egyik, hogy mivel magánügynek tartom, ezért közönségtől mentes legyen. És mondjuk spontán: jövünk haza vásárlásból, vagy kint kertészkedés közben az udvaron vagy a buszon, vagy a kocsiban, ilyenek :)))

A másik hogy esetleg mint a "filmekben", egy meghitt vacsoránál, vagy egy gyönyörű kirándulás alkalmával. Habár a vacsora feltűnne, mert szinte nem tudunk sehova se elmenni :))) De na :))

22/L

2012. febr. 29. 19:13
 14/22 anonim ***** válasza:
73%

Én egy kirándulás alkalmával képzelem el, tóparton vagy valahol, ahol szép kilátás van, kellemes idő, se nem fázok, se nem izzadok. :)És csak ketten vagyunk ott, meg a csiripelő madarak. :)

És szeretném, ha egy kis beszédet is tartana hozzá arról, hogy milyen velem, vagy mennyire szeret, nemcsak a kérdést tenné fel. És főleg azt szeretném, ha biztos lenne benne, hogy velem szeretné leélni az életét.

Egyszer olvastam egy blogon egy eljegyzési történetet, amiben a srác leírja, hogyan tervezte és kérte meg a barátnője kezét. Na egy ehhez hasonlónak örülnék, már el is olvastattam a párommal, hogy tudja milyenre vágyom. A történet itt olvasható, akit érdekel: [link]

21/L

2012. febr. 29. 21:46
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

Kettesben legyünk, bárhol, de lehetőleg a szabadban. Nem kell pucc, csak ketten legyünk meg a gyűrű és annyit szeretnék még, hogy ne tudjak róla...meglepetés legyen.

És térdeljen le :D

21-L

2012. febr. 29. 23:01
 16/22 anonim ***** válasza:
72%
nem akar valaki szerenádozni nekem :) :(
2012. febr. 29. 23:21
 17/22 anonim ***** válasza:
77%
nem tudom én sosem képzeltem el milyen lesz láttam egy légüres teret ahol ketten vagyunk és ő letérdel:P aztán szervezett nekem karácsony után egy nyomozós játékot ahol kijött végül az a szó hogy szeretlek és mire visszaértem onnan ott várt és letérdelt csak ketten voltunk és semmi nyálas cucc:)
2012. márc. 1. 13:45
 18/22 anonim ***** válasza:

Szeretném, ha meglepetés lenne, még csak ne is sejtsem előtte, mire készül. És legyünk kettesben, nagy felhajtás semmiképp ne legyen. A többi igazából mindegy. :) A páromtól bármit el tudok képzelni: spontán egy reggeli felkelésnél, autóban ülve egy dugóban, romantikus hely, kirándulás, első csókunk színhelye, egy vita közben... :D Bármelyiket el tudnám tőle képzelni, és én mindegyiknek örülnék. Remélem, egyszer eljön ez a pillanat. :)

Ja, és még annyi, hogy az eljegyzés után nem sokkal (egy-másfél éven belül) legyen esküvő is, mert nekem az eljegyzés az már az esküvő "előszele", szóval csak akkor kérje meg a kezem, ha biztos benne, hogy akár ott abban a pillanatban hajlandó lenne feleségül is venni. (Tudom, hogy az anyagiak közbeszólhatnak, de szerintem az eljegyzést követő egy év alatt már össze lehet közösen gyűjtögetni egy szolid kis esküvőre való pénzt.)

Nem értem azokat a párokat, akik eljegyzik egymást, aztán csak 4-5 év múlva házasodnak - mondván, hogy még "korai". Akkor miért kérte meg a lány kezét, a lány miért mondott igent?

2012. márc. 3. 16:46
 19/22 A kérdező kommentje:

A 4-5 év szerintem is sok, de nekem a 2,maximum 3 év simán belefér.

Azért, mert lehet hogy az eljegyzés ahhoz korai, hogy házasságot kössenek (fiatalok, iskolába járnak, stb.), de az eljegyzés a kapcsolat egy újabb szintje, amit az adott kapcsolat már elért és így ilyen értelemben mégsem korai.

Illetve ez egy jelzés a másik felé, hogy vele akarod leélni az életed, és vele tervezet a jövőd.

Ha szerelmes vagyok, és érzem, hogy ő az, akivel lenni szeretnék, akkor mindenképp igent mondanék ha megkérné a kezem, még akkor is ha tudom, hogy csak 2-3 év múlva kerülhet sor esküvőre.

2012. márc. 4. 09:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy hol mindegy mikor csak lepjen meg vele :) Nekem simán bejön az elrejtem itt-ott. Bejönne az étteremben italba-ételbe rejtett is :) Egyik filmbe láttam, hogy a fiú beletette egy szerencsesütibe. Nekem az is nagyon bejönne :)
2012. márc. 4. 15:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!