Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már úgy valaki, hogy nem tetszett a gyűrű?
nekem szerencsére tetszett, de az is tény, hogy volt, ami jobban tetszett volna. :) félreértés ne essék, gyönyörű gyűrű, és tetszik, örülök, hogy megvette :) egyébként a mai napig nézegetem, mivel arany, a sárga fényben a leggyönyörűbb :) de ha nem tetszett volna abszolút,akkor is büszkén hordanám, mivel a lényeg nem a gyűrű :) vagy akkor hord keveset azzal az indokkal, hogy nem akarod tönkre tenni :) bár most könnyen beszélek, mert nekem tetszik az enyém.
megmutatnád? vagy legalább egy hasonlót!
Életem párja ismer annyira hogy tudta milyet szeretnék.
(najó,előtte fél évvel egy baráti pár eljegyzése kapcsán kikérdezett rendesen hogy melyik milyen szerintem,de ez akkor nagyon nem tűnt fel,csak utólag mondta el,de a lényeg hogy figyelt erre,és nem az elsőt aminek az ára megfelelő volt)
De volt egy exem,alig voltam 20,csak olyan legyen valaki kapcsolat volt.Fél év után elémállt egy extraronda gyűrűvel
valami ilyesmi,bizsu
Nem tudtam hogy sirjak vagy nevessek,hisz ennyi idő után ilyen fiatalon én nem gondoltam ezt ennyire komolynak.
Amikor megmondtam hogy 20 évesen ez felejtős,ő előadta hogy de ő 1 éven belül gyereket akar,én majd otthonmaradok,és főzök mosok rá,nem kell nekem diploma,stb..
Azzal a lendülettel hagytam ott az elképzeléseivel együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!