Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, jó egy ilyen eljegyzési gyűrű?
Párommal tervezgetjük az eljegyzést. Nem bízom a véletlenre inkább megmutatom neki milyenek tetszenek, nem szeretném ha olyat választana ami nem tetszik.
Ezen az oldalon mindegyik tetszik, de ez a legjobban :) :)
Azt szeretném kérdezni, hogy ha ilyen fajtát szeretnék, ugyanolyan tartós lenne mint egy ezüst vagy arany gyűrű? Mármint nem kopik vagy ilyesmi.
Nem szeretnék drága gyűrűt mert az a lényeg, hogy kitől kapom és miért kapom (eljegyzés)
Köszönöm a válaszokat!
26/N
Ez a gyürü gyönyörü!
De ha az én véleményemet kérdeznéd azt mondanám,hogy csak egy kö legyen,mert nekem picikét csicsás az a sok kő mellette.
Szia!
Nekem is cirkónia köves,nemesacél gyűrűm van :) Már 2 éve megvan,én szeretem és ugyan 1-2 karcolás már van rajta,de ez szerintem még az arany gyűrűkön is szokott lenni.
Én bátran ajánlom,számomra tökéletes és semmi gondom nincs vele :)
Nekem is igazából az egy kövesek tetszenek, meg olyat is szeretnék de ez valami gyönyörű :):) :)
Azt nem tudod véletlenül, hogy mennyire tartósak az ilyenek? Nem kopik vagy ilyesmi? :)
Szia!
Nekem is itt rendeltük az eljegyzési gyűrű, már több mint egy éve! Semmi baja nincs, nagyon jól bírja a strapát!
Bár igaza van az elöttem szólónak, ezt én is túl csicsásnak tartom, nekem is csak egy kő van a közepén.
De ha neked ez tetszik akkor hajrá, ez is nagyon gyönyörű!
Sok boldogságot!
Örülök neki, hogy jó tapasztalatok vannak főleg, hogy valaki erről az oldalról rendelt :)
Nekem ez tetszik a legjobban :)
Az előbb csak példát szerettem volna mutatni, hogy mi a vélemény az ilyen gyűrűkről :)
nekem nem tetszik személy szerint hozzám nem illene ez a gyűrű. De Ha NEktek teszik, hát hajrá.
Sok boldogságot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!