Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrű méretét hogyan választottátok ki? Vagy párotok hogyan választotta ki? (ha esetleg nők is válaszolnak)
Szeretném meglepni a barátnőmet vele,de nem tudom,mekkora kell neki! Méregetés kizárt,mert akkor már oda a meglepetés.
Gyűrűt nem hord,így az sincs,miről méretet vegyek.
HELP!!!
Nekem vett egyet, ami inkább kicsit nagyobb volt. Aztán később együtt visszamentünk az ékszerészhez, lemérték az ujjam és pontosan ráigazították (kb fél nap alatt kész lett).
Vásárlás előtt kérdezz rá, hogy igazítható-e a mérete!
Szerelem volt első látásra.Ő már akkor tudta hogy mennyire komolyan gondolja.Kb 2 hete ismertem amikor diplomagyűrűmet mentem csináltatni,néztük a méretet az ékszerésszel,majd amig irta az adataimat az ékszerész,ő rápróbálta az ujjamra a méretvevő gyűrűt.
el is felejtettem ezt,eltelt 2 év,és előállt egy pont ujjamra illő gyűrűvel :)
Én csak mesélésből tudom, mert aludtam :D
Cérnát tett az ujjamra, így meg lett a körméret. Azt a darabot adta az ékszerésznek aki ezáltal nagyjából tudta, mekkora gyűrű kell. Mondanom sem kell, pont jó lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!