Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek felelőtlenség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek felelőtlenség néhány hónapos ismeretség/kapcsolat után házasságot kötni? . Ha sok időt tölt együtt a pár ezalatt a néhány hónap alatt.

Figyelt kérdés
Vagy mennyi idő a normális/megszokott?
2012. jan. 26. 13:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk így jobban belegondolva miamanó nem mond hülyeséget. Kissé kényszerházasság szagú a dolog, a férfi oldaláról mindenképp.
2012. jan. 27. 13:16
 22/30 anonim ***** válasza:
33%
Pedig nem volt az, ő kérte meg a kezét, nem lett kikönyörögve, meg valószínű nem lennének már 11 éve együtt és nem vállaltak volna még egy gyereket...
2012. jan. 27. 13:40
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

1. az idő megszépíti a dolgokat, és feledteti a rosszakat.

2. lehettek olyan faktorok a döntése mögött, amelyekre te nem látsz rá. Pl. szülői kényszer.

3. bizonyos emberek inkább leélnek egy életet boldogtalanul szenvedve, minthogy lelépjenek, és vállalják a társadalom megbélyegzését ("elhagyta a családját, két gyerekét").

2012. jan. 27. 13:42
 24/30 anonim ***** válasza:
Nővérem 24 volt akkor a férje 35, kétlem a szülői kényszert.
2012. jan. 27. 14:32
 25/30 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy rosszul élnek valójában. Csak azt, hogy ezek a dolgok is felmerülhetnek egy kívülről jónak látszó házasságnál (hasonló szituban).

Azért ebben az esetben egyfajta biztosíték valóban, hogy a férfi jóval idősebb, mint a nő.

2012. jan. 27. 14:36
 26/30 anonim ***** válasza:

Ez nincs időhöz kötve.

Van, aki az első pillanatban érzi, van, aki csak évek múltán, hogy ő az, akinek nyugodtan igent mondhat.

Az igazit úgyis felismeri az ember.

2012. jan. 28. 23:22
 27/30 anonim ***** válasza:
51%
Előző: Ezt valami Fejős Éva könyvben, vagy a Júliában/Romanaban olvastad? :DDD
2012. jan. 29. 19:57
 28/30 anonim válasza:

Én még elég fiatal vagyok (19) de úgy vélem a házasságkötés időpontja NEM IDŐHÖZ KÖTÖTT. Természetesen egyáltalán nem árt az, ha az együttélést kipróbálja a két ember, mert ha az nem megy akkor alapjaiban elvan tolva a dolog. A lilaköd. Az akkor jó ha van is meg nincs is. A házasság kötés magyarországon elég rizikós dolog a furcsa jogszabályrendszerünk miatt. Én ha lehet inkább nem kötök házasságot, hanem szeretem a páromat így függetlenek is vagyunk de együtt is vagyunk - ez lehet a személyiségem miatt is van -.

A házasság intézménye manapság már csak a közjegyzőről és a templomi esküvőről szól, aminek az ara valószínűleg örül de ha azt a sok millióforintot a közös életre költitek sokkal jobban fogjátok érezni magatokat huzamosabb ideig.

DE VÁLASZOLVA A KÉRDÉSEDRE: szerintem nem gáz de meg van az esélye, hogy ez a kapcsolat is némi változás után [ külön munkahely érdeklődési körök változása, érdeklődési kör változás ] is romolhat. De közös erővel fennt tarthatjátok. A gyerekvállalás pedig irtózatosan megfontolandó itthon. Gyesen szívhatod a fogad mert dolgozni nem tudsz még, vigyázni kell a gyerekre és ha addig járt barmi nemű kedvezmény az már nem fog.

2012. febr. 10. 11:18
 29/30 anonim ***** válasza:
Na, hozzámentél?
2013. jan. 12. 22:19
 30/30 anonim ***** válasza:
Azóta már el is váltak ;D
2016. nov. 4. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!