Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek felelőtlenség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek felelőtlenség néhány hónapos ismeretség/kapcsolat után házasságot kötni? . Ha sok időt tölt együtt a pár ezalatt a néhány hónap alatt.

Figyelt kérdés
Vagy mennyi idő a normális/megszokott?
2012. jan. 26. 13:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
66%

Ne foglalkozz a pontokkal, mindenkit lehúznak általában. :)

Egyébként szép a nővéredék példája, de egyáltalán nem tipikus.

2012. jan. 26. 14:18
 12/30 anonim ***** válasza:
49%
Én azt tudom, csak írni akartam egy pozitívat is. :(
2012. jan. 26. 14:23
 13/30 anonim ***** válasza:
30%

Mi a férjemmel 3 hónap után jegyeztük el egymást! 7 hónappal ezután volt az esküvőnk, és erre 9 hónapra született meg a kisfiunk! Most leszünk 3 éves házasok, és különösebb gondunk nincs hála Istennek ;) Szépen megvagyunk! Éreztük az elejétől fogva, hogy összetartozunk!

Ha Ti is így éreztek egymás iránt, akkor mire várni? 29 éves vagy, gondolom a párod se 18! Ha tényleg felnőtt emberek vagytok, és van felelősségérzetetek is, akkor szerintem beszéljetek a dologról! Az idő elszáll! Ragadjátok meg! Egymást is! ;)

2012. jan. 26. 14:26
 14/30 anonim ***** válasza:
5%
Ez a kérdés a fejetekben dől el! azt mérd fel ,hogy a családotokban volt -e már válás ! ha volt akkor nagy való színűséggel ti is válni fogtok a statisztikák szerint ,de mindig van kivétel! A lila ködről meg annyit ,pláne ha együtt éltek az egy két hónap alatt elszáll! hajrá én szorítok nektek!!!
2012. jan. 26. 14:49
 15/30 anonim ***** válasza:
32%

Én már nem nagyon akarok várni, mert már annyi bajom volt az életben, és tovább akarok lépni. 29 vagyok, nem túl fiatal, nem is öreg, úgy érzem éppen ideje lenne már normális családban élni és gyereket csinálni.

Hát ha nem csak emiatt akarsz, hanem jól is érzed magad, vagyis mindketten, és boldogok vagytok, és reálisak, akkor nem biztos, hogy felelőtlenség.

Mi a különbség, ha évekig együtt vannak, összeházasodnak, és hamarosan elválnak ?.

Érdekes dolog ez, mert majdnem azt írtam, hogy várjatok még, több idő többet megmutat egymásról.

Aztán belegondoltam én 22 évesen mentem férjhez és úgymond nem is jártunk együtt, csak 2-3 hónapot.

Nekem annyiból könyebb volt, hogy ismertük a családot régóta, mindenki bízott mindenkiben. A házasságot azért tettük meg olyan hamar egyébként csak, mert külföldre mentem a férjem után és csak így engedtek a szüleim, hogy biztosítva legyek tutira.

A lényeg a lényeg, hogy ez 14 éve tart. Két gyerek van még kicsik, voltak lentek, amiből sikerült kijönnünk, lehet, hogy még lesznek is. De nem vagyunk az a feladom tipus.

Hát ez az én kis történetem.

2012. jan. 26. 15:32
 16/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszát mindenkinek, és szívesen olvasok még több példát. "Imádlakemese"nek pedig csak annyit most, hogy egyik hülyeséget írja a másik után. Nem tudom mit van ennyire berágva ezen a kérdésen. Egyszer egy csitri vagyok, aki azt hiszi a házasság csak szerelem, máskor meg egy ketyegő biológiai órájú vénlány... Hát egyiknek semmondanám magam. Sőt. Azt gondolom, a nők 30 éves kor felett válnak igazán nőkké, ekkorra érnek meg. Ez még előttem áll.
2012. jan. 26. 15:43
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
Ti tudjátok mikor jön el az idő, valakiknél 1 hét után, míg másoknál 5 év után.:)
2012. jan. 26. 19:44
 18/30 anonim ***** válasza:
6%

Én 2 hét járás után költöztem a páromhoz, ennek már 7 hónapja. 5 hónap után volt az eljegyzésünk.

A családomnak nem tetszett, az ő családja már nem él.

Nagyon jól megvagyunk, persze vannak kisebb veszekedések, de ezek is csak az anyagiak miatt. Ha lesz munkám és fizetésem, ezek is megszűnnek.

2012. jan. 27. 09:03
 19/30 anonim ***** válasza:
69%

tuncy!

ez miért volna pozitív példa? nem maguktól döntöttek úgy, hogy ilyen hamar összekötik az életüket, szóval nem is kapcsolódik szorosan a tárgyhoz... most tapsikoljunk, hogy jól megvannak? szuper. nem mintha ezt kívülről tényleg láthatnád. (egyébként nem én pontoztalak le)

2012. jan. 27. 11:10
 20/30 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem meg igen, mert akár elvetethették volna a babát, vagy a pasi otthagyhatta volna stb. de azóta van egy kislányuk is aki két éves stb.
2012. jan. 27. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!