Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudtad képzelni a párodról, hogy meg fogja kérni a kezed?
El tudtam volna képzelni. Az első őrületes hónapok alatt volt is olyan, hogy a kezemet nézegette, forgatta a rajta levő nem jeggyűrűt, akkor tudtam hogy még nagyon korai lenne, de mégis éreztem, arra gondol amire én.
Aztán elromlott, mint minden az életben. Amikor eljött volna az ideje, már annyira megromlott a viszonyunk, hogy nem került sor a lánykérésre. Végül majdnem 4 év után megkérte a kezem, mert egyszerűen nem bírtunk elszakadni egymástól, de ez már nem az, amit elképzeltem akkor az elején. Annakidején írtam neki egy titkos levelet, amit úgy terveztem, akkor adok át neki, ha majd egyszer feleségül kér. Azt írtam benne, hogy TUDOM hogy mellette boldog menyasszony lennék. De nem vagyok mellette boldog. A lánykérés után egy ideig nagyon boldog voltam. De 2,5 hónap alatt sikerült kijózanodnom és most itt bőgök. Mert tudom, hogy nem tudok elszakadni tőle, de ez azt jelenti, hogy én már nem leszek boldog soha többé. Igazából nem is akarok már az lenni. Minek egy újabb illúzió?
Utolsó, sajnálom, ami veled történt. Nem kezdek okoskodni, meg tanácsokat adni, gondolom, van elég bajod anélkül is...
Köszönöm a történetedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!