Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » El tudtad képzelni a párodról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudtad képzelni a párodról, hogy meg fogja kérni a kezed?

Figyelt kérdés
Nyilván aki már menyasszony/feleség, annál az érdekel, hogy úgymond kinézte-e előzetesen a kedveséből, hogy elszánja erre magát. El tudta-e képzelni, amint kimondja azt a bizonyos kérdést? Akivel pedig még nem történt meg, azok esetében az elméletre vagyok kíváncsi :)
2012. jan. 25. 22:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Elvileg velem tervezi a jövőjét másfél év után(25 évesen), de el sem tudom képzelni, hogy a következő három évben megkérje a kezem, vagy hogy egy éven belül felhozza az összeköltözést.

Legalábbis a reakciói erre utalnak. Tetszik neki ez a barátnős dolog, hogy néha ott vagyok vele, néha meg nem.

De aztán kitudja milesz..

2012. jan. 26. 16:36
 12/25 anonim ***** válasza:

Igen, eltudtam képzelni róla, hogy megfogja kérni a kezem, és nem 3-4 év múltán.

1,5 éve voltunk együtt amikor megkérte a kezem. Imádom ezt a férfit, ő életem szerelme! :)

22 éves menyasszony.

2012. jan. 26. 17:52
 13/25 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm! :) És gratulálok azoknak, akikkel megtörtént!! :)

Várok még sztorikat... légyszi :)

2012. jan. 26. 18:51
 14/25 körömlakk ***** válasza:
Én több mint 2 éve vagyok együtt a barátommal!Mi nem vagyunk az a tipikus nagy szerelmes pár és nemnagyon tervezgetünk mert nem akarunk csalódni...és sok csalódás ért már minket előző kapcsolatokból ami nem úgy alalkult ahogy azt elterveztük...Tehát Én semmiféleképp nemtudom elképzelni, hogy megkérje a kezemet!De ha megtenné else hinném szerintem:) egyszer felhoztam neki a témát és akkor annyit mondott hogy még nem gondolkozott el rajta mert még anyagilag nem érzi magát biztonságban addig nem gondolkozik ilyeneken vagy hogy amíg nem lakunk rendesen külön úgy hogy eltudjuk tartani magunkat addig nem gondolkozik ilyenen....Hát ez van:) 23N
2012. jan. 26. 19:30
 15/25 körömlakk ***** válasza:
vagyis nem külön hanem EGYÜTT:D
2012. jan. 26. 19:31
 16/25 anonim ***** válasza:
Több, mint 3 éve vagyunk együtt. Többször szóba került, de mindig annyit mondott rá hogy majd később talán 3 év múlva. Nagyon lelomboz mert én komolyan gondolom vele, elvileg ő is velem és mégis ez a válasz... Nem nagyon tudom, hogy most mi van:(
2012. jan. 27. 13:12
 17/25 anonim ***** válasza:
Utolsó: Hány évesek vagytok?
2012. jan. 27. 14:20
 18/25 anonim ***** válasza:
19L és 24F, és hozzátenném még, hogy egy éve dolgozok ő pedig 3 éve.
2012. jan. 27. 20:09
 19/25 anonim ***** válasza:
Én el tudtam volna képzelni, mert annyira be volt indulva erre a házasság témára. Aztán a lelkesedés alábbhagyott. Végül megcsalt, így sosem került rá sor. Na én ezt nem tudtam volna elképzelni. :D
2012. jan. 29. 14:08
 20/25 anonim ***** válasza:
16-os Szerintem az is visszatartja,hogy nagyon fiatalok vagytok még.3 éve múlva is csak 22 éves leszel,ő pedig 27. Teljesen ideális a házassághoz,ráadásul egy biztos 6 éves kapcsolatra mondanátok igent,amiben nem csak gyerekkor volt benne,de már a felnőtt lét is.
2012. jan. 30. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!