Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Előbb gyerek és aztán házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előbb gyerek és aztán házasság - új hóbort?!

Figyelt kérdés
Mostanában ezt vettem észre és a párom volt főnöke is rátett erre egy lapáttal (akivel jó viszony maradt meg). A múltkor amikor összefutottak, azt kérdezte a volt főnöke tőle hogy "és a baba mikor jön?". Nem lett volna illendőbb inkább a házasságbeli szándékairól kérdezni a páromat,mint erről? Vagy túlságosan konzervatív vagyok a sorrendet illetően?
2012. jan. 24. 21:54
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Mi két baba között gyorsan két tanúval össze is házasodtunk.

Az első prücsök mikor összejött akkor ott álltunk, hogy házat felújítunk... Nem éppen kevés pénz. És a lagzi esküvő: az sem, 700pénz és csak azok akik tényleg fontosak, 50fővel...

Hát mi ezt a pénzt a házba és a gyerekre költöttük.

Aztán mire megint szóba jött, hogy esküvő, akkor persze már a minek hisz van gyerek, meg ha már van gyerekem a férjemtől nem vehetjük fel a házasság szentségét blabla... Hát összehoztuk a hugit. Szülés előtt már csak a gyerek neve miatt kocogtunk be a pm-be, anyakönyvvezető áldást adta ránk, és jöttünk haza.

Mert ha már a gyerek elég a házassághoz, akkor mit hasson meg minket egy papírfecni. Rendes romantikus szemet nedvesítő lánykérés se volt, gyűrű se se se. Nem ettől vagyunk jó-rossz férj feleség.

2012. jan. 26. 20:29
 32/34 anonim ***** válasza:

:)Én már írtam itt választ.26 éves vagyok 2 gyerekkel,férj nélkül!

Eddig konkrétan nem zavart,mondjuk most sem.nekünk mindig más jött össze,más volt fontosabb.

Ma nagyon jót mosolyogtam reggel:)Párom mesélte az álmát,azt álmodta ,hogy összeházasodtunk......kicsit viccesen:)

Nem tudom honnan vette ezt elő,szó se volt eddig házasságról!!!de nagyon cuki volt:)

2012. jan. 27. 07:54
 33/34 anonim ***** válasza:

Kinél mi a fontos...

Mi lassan egy évtizede vagyunk együtt a párommal, nem vagyunk összeházasodva, de együtt élünk, és van egy közös gyerekünk.

A testvére tett olyan kijelentést, hogy ez nem számít kapcsolatnak, mert nincs róla papír, és így nem is tartozunk egymás családjához, mert nem volt esküvô. Anyukája meg késôbb saját magától közölte, hogy nem is lesz, ôket nem fogjuk ilyen hülyeségekkel költségekbe verni. (Nem mintha szó lett volna ilyesmirôl úgy egyáltalán, de nem tudom, ezek után hogy álljak ehhez a témához...)

2012. febr. 3. 22:12
 34/34 anonim ***** válasza:
58%

Lehet hogy en konzervativ vagyok , vallalom is nem problema, de en sose eltem volna eveket valakivel ugy hogy nem dontjuk el hogy osszehazasodunk belathato ido (mondjuk 1-2 even) belul. En ugy gondoltam ha en valakivel le akarom elni az eletemet akkor az illetovel ossze is fogunk hazasodni es cask utana lesz gyerekunk.

En nem szerettem volna "elettars, vagy baratno" kent elni senkivel. ha az illeto velem akar elni akkor ezt cask ugy teheti ha ferj feleseg vagyunk, gyereket meg plane nem szultem volna hazassagon kivul. nekem furcsa amikor 2-3 gyerek mellet se hazasok, mindig az jut az eszembe hogy tulajdonkeppen nem vallaljak egymast hivatalos formaban a vilag elott, es megtartottak a "kiskaput" amin keresztul konnyu kilepni nincs valoper nincs semmi cask szepen becsukjuk az ajtot es johet a k0vetkezo partner.

arrol nem is beszelve hogy mint baratno en senkire nem mostam foztem volna azt csinalja a kedves mamaja az illetonek es majd a felesege.

2015. márc. 14. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!